Kahkaha göğüs dekoltesini genç tutuyor

Kahkaha göğüs dekoltesini genç tutuyor
Güncelleme:

Op. Dr. Hüseyin Güner, yılların izini silerken dekoltesini ihmal etmek istemeyenlere 'Dekolte Estetiği' Paket programını tavsiye ediyor.

Yüz ve vücut gençleştirmeye yönelik tedaviler yaygın olarak uygulanırken dekolte bakımı ve estetiği genelde göz ardı ediliyor. Bunun başlıca nedeni ise dekolte estetiğinin mümkün olmadığına dair yanlış bir inanışın olması. Oysa ki, alt boyun ve dekolte tedavisi, sırt ve omuz başı estetiği ile yılların izini silmek mümkün.

Lazer biyosmilasyon, kök hücre enjeksiyonu ve gerekirse botoks tek pakette

Dekoltenin yaşlanması önce lekelenmeler, sonrasında kızarıklık ve damar çatlaklarıyla kendini gösteriyor, kırışıkların belirmesi ile dekolte estetiği için de vakit gelmiş oluyor. Lazer, IPL, focal ultrason, radyofrekans, kök hücre enjeksiyonları ve botoks uygulamalarını ihtiyacınıza göre kombine eden Dekolte Estetiği Paket Tedavisi ile zamanı geriye alabilirsiniz.

Superplast Estetik Cerrahi Merkezi'nden Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Güner, yılların izini silerken dekoltesini ihmal etmek istemeyenlere 'Dekolte Estetiği' Paket programını tavsiye ediyor.

Lekeleri ve kırışıklıkları tedavi edilip cildin derin tabakalarını yenileyen Dekolte Tedavisi için her 40-60 dakika süren toplam 3 ya da 4 seans gerçekleştiriliyor. İlk seans öncesinde cilt analizine göre ihtiyacınıza göre yapılacak tedaviler belirleniyor. İlk seansta 5 farklı lazer, ultrason ve radyofrekans cihazı kullanılıyor ve iki farklı hücre preparatı enjekte ediliyor. Rejenerasyon için gerekli hücre hareketi, kök hücre stimüle eden enjeksiyonlarla arttırılıyor. Cildin azalmış olan yenilenme kapasitesini enjeksiyonlarla hızlandırılıyor.

İkinci seansta bu tedavi kominasyonuna gerekirse botoks tedavisi de ekleniyor. Üçüncü seansta ilk uygulamada olduğu gibi yine lazer ve kök hücre tedavisi gerçekleştiriliyor.

30-40 yılın izini silmek mümkün

Ortalama 20 gün aralıklara uygulanan seansların sonucunda yaklaşık 2 ay gibi kısa bir sürede dekolte bölgesi ameliyat gerektirmeden gençleşiyor. Bu tedavi kombinasyonu ile 30- 40 yılın izi silinebiliyor. Seanslar sonrası hafif kızarıklık oluşması mümkün ancak bu bir gün içerisinde kayboluyor. Sonrasında senede bir bakım uygulanması tavsiye ediliyor.

Güneşten korunmak ve gülmek dekolte yaşlanmasını geciktiriyor

Superplast Estetik Cerrahi Merkezi'nden Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Güner, dekoltenin yaşlanmasını geciktirmek için öncelikle güneşten korunma konusunda dikkatli olunması gerektiğini söylüyor. Çünkü bugün yanlış şekilde güneşe maruz kaldığınızda bunun etkilerinin 15-30 sene arasında ortaya çıkıyor. Bu güneşlenmemek anlamına gelmiyor. Kızarmadan ve soyulmadan koyulaşma sağlıklı. Bunun için yüksek koruma faktörlü güneş koruma ürünleriyle tatile başlayıp, sonrasında koruma faktörünü giderek düşürmek gerekiyor.

Superplast Estetik Cerrahi Merkezi'nden Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Güner'in dekoltesinin güzelliğini düşünenlere bir diğer tavsiyesi ise bol bol kahkaha atmak. Gülmek, 'platisma' adalesini hareket ettiriyor ve dekolte bölgesinde vibrasyon etkisi yaratarak kan akışını arttırıyor.