Kalın kaş modasına ayak uydurun

Kalın kaş modasına ayak uydurun
Güncelleme:

Devam eden kalın kaş modasına uymak isteyenlere öneriler...

Cımbızlarımızı çok zaman önce bir kenara bıraktık ve o günden beri kırmızı halının ve podyumların bu güzellik akımına kendimizi bıraktık. Eğer hala belirgin kaşlara sahip değilsen uzman önerilerimizle sen de bakışlarını kalın kaşlarınla vurgulayabilirsin!

Şekillendir

Basit bir kural olarak kaşlarının iç kısmı burun deliklerinle ve en yüksek noktası gözlerinin dış kısmıyla aynı hizada olmalı. Bu kaşlarının en doğal şekli, bunu desteklemek içinse kaşlarını alabilir veya boyayabilirsin. Yapacağın en büyük güzellik hatası kaşlarını çok fazla almak olacaktır. Eğer kendi kaşlarını almak senin için zorsa bir profesyonele gitmeni öneririz. Onlar yüz şekline en uygun kaş stili için sana yardımcı olacaktır.

Renklendir

Konu kaşlarını boyamaya geldiğinde, kaşlarının doğal renginden bir ton koyu bir kaş kalemi en yakın arkadaşın! Kaş kalemini kaşlarının çıkış yönlerine doğru uygulayarak kaşlarının arasını doldur. Doğal bir görünüm için boyama işlemini de olabildiğince doğal tuttuğundan emin ol.

Küçük bir ipucu!

Kaşlarının alt kısmına hafif bir aydınlatıcı uygulamasıyla ilgiyi kusursuz görünen kaşlarına çekebilirsin. Parmak uçlarınla kaş kemiğine inci tonlarında hafif ışıltılı göz farını uygula.

İşte bu kadar!

Makyaj.com