Katy Perry’den yeni kirpik koleksiyonu

Katy Perry’den yeni kirpik koleksiyonu
Güncelleme:

Katy Perry’nin yeni kirpik koleksiyonu Feline Fierce ile yeni yıla star gibi girin.

Geçtiğimiz yıl başlayan Eylure - Katy Perry iş birliği, hız kesmeden devam ediyor. Her yeni seride daha da beğenilen çalışmalar, uzun soluklu bir birlikteliğin de habercisi.

Gözler ruhun penceresidir diyen Katy Perry, yeni koleksiyonu Feline Fierce ile daha çekici ve daha iddialı bakışlara sahip olmanızı sağlıyor. Maskaralı ya da maskarasız kullanıma uygun olan Feline Fierce, tüm Eylure ürünlerinde olduğu gibi doğal ve gerçek insan saçından üretiliyor. Ürünlerde herhangi bir hayvan kılı ya da yapay, plastik, göze zararlı bir içerik kullanılmıyor.

Eylure ile kendini daha güzel ve göz alıcı bulduğunu söyleyen Katy Perry, “Her kullanımda kendimi podyumda yürüyor gibi hissediyorum.” diyor.

Feline Fierce, gözlere derinlik sağlarken aynı zamanda uç kısımlardaki açılı geçişler ile gözünüzü daha büyük gösteriyor.

Eylure ürünlerini birden çok kez kullanmak istiyorsanız, maskarasız kullanmanız tavsiye edilir.

Eylure Katy Perry serisi kirpikleri Watsons mağazalarından, tüm seçkin eczanelerden ve parfümerilerden temin edebilirsiniz.

Katy Perry’den Uygulama İle İlgili Tüyolar:

1- İlk olarak kirpik yapıştırıcısını ince bir çizgi halinde takma kirpik tabanı boyunca sürüyoruz.

2- Yapışkanlığının artması için 30 saniye boyunca bekliyoruz.

3- Bekleme süresi boyunca takma kirpiği her iki ucundan tutarak at nalı şeklinde büküyoruz. Bu işlem göz kapağımıza kolaylıkla yerleşmesini sağlayacaktır.

4- Ardından takma kirpiği gözümüze hizalayarak doğal kirpik diplerimize oturtuyoruz ve bastırıyoruz.

5- Takma kirpiklerin bir ucundan diğer ucuna doğru nazikçe baskı yaparak yapıştırıcının kurumasını bekliyoruz. İlk etapta süt beyazı renginde olan duo kirpik yapıştırıcısı kurudukça şeffaflaşır ve kirpikler doğal bir görünüme kavuşur.

Ürün Fiyatı: 25,90 TL