Kil maskesiyle güzelliğinize güzellik katın

Kil maskesiyle güzelliğinize güzellik katın
Güncelleme:

Dermokil, kadınların güzelliklerine güzellik katmaya devam ediyor.

Dermokil yüz maskesi kil’in mucizevi etkisiyle cildinize; canlılık, tazelik ve ışıltı katıyor.  Dermokil kil maskesi, 10 dakika içerisinde yüzünüze bahar bakımı yaparak sağlıklı ve güzel bir görünüm kazandırıyor.

Her kadın güzeldir. Önemli olan ise kendine olan özeni göstermesidir. Dermokil bu felsefe ile yola çıkıyor ve kadınların var olan güzelliklerini kilin doğal ve mucizevi etkisi ile taçlandırıyor.  Dermokil Maske, içeriğindeki doğal kil özleri ve vitaminler ile var olan yüz güzelliğinizin öne çıkmasına yardımcı oluyor. Ayrıca ileriki yaşlarda oluşan kırışıklıkları hafifleterek genç ve pürüzsüz bir cilt görünümüne kavuşmanızı sağlıyor.

Dermokil Kil Maskesi Cilt Hücrelerini Yeniliyor

İçerdiği zengin mineraller ve antiseptik özelliğiyle cildi ölü hücrelerden arındırarak dokulara daha fazla oksijen gitmesini sağlıyor. Normal, kuru, yağlı ve akneli olmak üzere 4 farklı çeşidi bulunan Dermokil kil maskelerinden, cilt tipinize göre dilediğiniz maskeyi seçebilirsiniz. İçeriğinde yer alan bitki özleri (Demir, Magnezyum, Kalsiyum, Bakır, Fosfor)  ve A,B,E vitaminleri, cildi temizleyerek cildin ihtiyacı olan nemi kısa sürede geri kazandırıyor. Cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı derinlemesine sağlayan Dermokil maske, aynı zamanda cilt hücrelerinin yenilenmesini hızlandırıyor.

Uygulama Şekli: Temiz yüze kalın bir tabaka halinde uygulanmalı, gözler hassasiyetle korunmalıdır. Yüze uygulandık 10 dakika sonra kuruyan maske ılık su ile yıkanıp cilt temizlenmelidir.

Tüm seçkin eczzanelerden elde edebileceğiniz Dermokil yüz maskesinin tavsiye edilen satış fiyatı 30-32 TL’dir.