Kim Kardashian'ın güzellik sırrı !

Kim Kardashian'ın güzellik sırrı !
Güncelleme:

Cildinizi gençleştirecek sistem şimdi Türkiye'de...

Yurt dışında gösteri dünyasının en başarılı isimlerinin de arasında bulunduğu bir çok kadının uygulama için aylarca sıra beklediği sistem şimdi Türkiye'de. Bu başarılı sistem artık aşırı şişirilmiş ve doğallıktan uzak görünüm istemeyen ancak her geçen gün gençleşen bir cilt sizlerin emrinizde.

Gençlik ve pürüzsüzlük sırrı bu uygulamada saklı

Gösteri dünyasının en güzel ve gıpta edilerek bakılan manken ve ünlülerin gençlik ve pürüzsüzlük sırrı bu uygulamada saklı. Yüzü ve cildi gererek saten etkisi yaratan işlem haftada 1 kez sadece 4 seans uygulanıyor. İşlem sonrası sonucu daha ilk andan itibaren gözle görebileceğiniz uygulama sayesinde her geçen gün gençleşen cildinizle hem güzelliğinizin hem de sağlığınızın tadını çıkaracaksınız.

Uygulamanın ardından denize bile girebileceğiniz sistem dünya da 2 bin 500 kullanıcıya sahip. Ağrı, sancı duymayacağınız uygulama sosyal hayatınızı da etkilemiyor. Doğal bir gençleşme sağlayan ve mevsim ayrımı da olmadan uygulanan sistem özellikle de Amerika'da geniş bir yelpazede kitlesi tarafından kullanılıyor.

Eğer sizin de sorununuz düşük göz kapakları, göz çevresi kırışıklıkları, sarkmış yüz, dudak üzerinde ve boyunda bulunan çizgiler ise bu uygulama tam size göre. Üstelik göbek, basen, sutyen kat izlerinde, bacaklarda, geniş veya sarkmış popo bölgesinde hem fazla yağlardan kurtulup sıkılaşacak hem de saten gibi pürüzsüz bir cilde sahip olmak olabileceksiniz. 2013 yılında Amerika, Almanya, İngiltere ve İspanya'da yılın en iyi kırışıklık uygulaması ödülü, 2014 yılının ise en iyi ameliyatsız yüz ve vücut germe cihazı seçilen uygulama FDA onaylıdır. Üstelik göz çevresi kırışıklıklarında tek FDA onayı alan sitem.

Saten gibi bir yüz ve cilt için de sistem içeriği olarak Focuslu radyofrens ve ultrasound estetik alanındaki en başarılı sistemlerin kombinasyonu kullanılıyor. İşlem sonrası sonucu hemen görüp her geçen gün gençleşen cildinizin keyfini çıkarabileceksiniz. Uzun lafın kısası hayallerinizi süsleyen manken gibi bir görünüm kısa sürede yapılan bu uygulama sonrasında ete kemiğe bürünüyor.