Kırışıklıklarda fark edilir bir iyileşme için 5 öneri

Kırışıklıklarda fark edilir bir iyileşme için 5 öneri
Güncelleme:

Kırışıklıklar yaşlanmanın kaçınılmaz bir parçası, birkaç faktörün sonucudur.

Gülümserken, kaşlarımızı çatarken veya gözlerimizi kısarken kullandığımız mimikler zamanla yerini kırışıklığa bırakıyor. İste size kırışıklıklarda fark edilir iyileşme sağlamak için 5 altın öneri;

Güneşten korunun

·         Cildinizi güneşte savunmasız bırakmayın. Güneş Işınları erken kırışıklıkların ve kahverengi lekelerin bir numaralı nedenidir. Güneş ışınlarına direkt maruz kalmaktan kaçının veya SPF koruyucu özelliği olan bir anti-aging kremi tercih edin.

Nemlendirin

·         Yaş ilerledikçe cilt kurur ve nem kaybeder, nem kaybı kırışıklığının en önemli nedenidir. Cildinizi ince çizgileri ve kırışıklıkları engellemeye yardımcı olan anti-aging özellikli bir kremle nemlendirerek pürüzsüz bir dokuya ve daha taze bir cilde sahip olun.

Gece Bakımı uygulayın

·         Gece yatmadan yaptığınız cilt temizliğinizin ardından mutlaka bir gece kremi kullanın. Unutmayın cilt hücrelerini gece yeniler, bu süreçte iyi bir gece nemlendiricisiyle cildinizin güçlü ve genç kalmasına destek olun.

Vitamin takviyelerinden faydalanın

·         E ve C vitaminleri içeren güçlü antioksidan özelliği olan ürünleri tercih edin. Cilde antioksidan takviyeleri yaparak serbest radikallere karşı korurken, kırışıklıkların oluşma riskini azaltın.

İçeriden dışarıya doğru bir bakım yapın

·         Sebze ve meyve ağırlıklı beslenme, düzenli bir diyet, stressiz yaşam ve yeterli uyku yaşlanma sürecini yavaşlatır, cildinizi sağlıklı ve genç görünümlü tutmaya yardımcı olur.