Kışın da selülit bakımı önemli

Kışın da selülit bakımı önemli
Güncelleme:

“Elancyl Concentre Ventre Taille” karın ve bel bölgesine özel inceltici bakım.

Yaz boyu kurtulmaya çalıştığınız selülitlerin kışın da başınıza dert olmasını istemiyorsanız, tedbiri elden bırakmayın.

Bayanlar arasında en sık rastlanan hata, selüliti sadece bir yaz mevsimi problemi olarak görmeleridir. Evet, belki kışın selülitlerinizi rahatlıkla gizleyebilirsiniz fakat selülitlerinizden kurtulmak veya en azından onları azaltmak istiyorsanız sadece yaz aylarında onlarla mücadele etmek yeterli olmayacaktır.

Karın bölgenizde selülit kalmasın

Elancyl Concentre Ventre Taille’in karın bölgesi selülit üzerinde özel gerginleştirici ve pürüzsüzleştirici etkisini 14 günde farkedebilirsiniz.

Elancyl Concentre Ventre Taille özel formülü sayesinde etkili incelmede doğal içerikleriyle selülitin görünür izlerini yok eder, etken maddeleri sayesinde cilt üzerinde oluşan portakal kabuğu görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Tepeden tırnağa vücut bakımı üzerine uzmanlaşmış Elancyl markası, yaklaşık 40 yıldır ürünlerini Pierre Fabre bünyesinde geliştirmeye devam ediyor.

Elancyl, doğru zamanda doğru etkiye sahip formülü ile gündüz: Xanthoxyline ® ve kafein ile sinerjik etki ederek yağ hücrelerinde yağ yakımını hızlandırırken sarmaşık ekstresi ise kolajen ve elastin sentezini hızlandırarak cilde esneklik kazandırıyor. Gece etki eden aktifleri phloridzine, yağ depolanmasını bloke etmeyi desteklerken pilosella ödem atıcı şekilde etki ediyor ve HMC ekstresi cildinizi sıkılaştırıyor.

Karın  ve bel bölgesinde yoğun selülit bakımında kullanılan Elancly Concentre Ventre Taille’ı her sabah uygulamadan önce cildinizi hazırlamak, kan dolaşımını hızlandırmak  için önce sağa sonra sola doğru masaj yapın. Daha sonra saat yönünde dairesel hareketlerle uygulayın. Tüm ürün emilene kadar iki elinizi kullanarak parmaklarınızla masaj yapın.

Elancly Concentre Ventre Taille 75 ml:     89,90 TL