Lazer ile gözaltı morlukları tedavisi

Lazer ile gözaltı morlukları tedavisi
Güncelleme:

Gözaltı morluklarından lazerle kurtulmak elinizde.

Göz altı morlukları göz altlarında çeşitli nedenlerle oluşan renk değişikliğidir. Renk koyudur. Bazen o kadar koyudur ki göz altları siyah gözlenir. Her nedenle oluşursa oluşsun göz altı morlukları kozmetik sorundur. Göz altı morluğu olan kişiler yorgun görünürler. Göz altı morlukları kişiyi olduğundan yaşlı gösterir. Bu nedenle aslında hastalık olmayıp tamamen kozmetik olan bu soruna bu güne kadar yeterince önem verilmemiştir. Günümüzde imaj önemlidir. Bu nedenle birçok kişi göz altı morluklarından kurtulmak istemektedir. Göz altı morlukları için bize mail yollayabilirsiniz info@daphnelazer.com. Yada çağrı merkezi numarasını telefonla hemen arayınız Tel: 444 55 44

Her ne sebeple olursa olsun göz altı morluklarındaki temel sorun pigment sorunudur. Yani göz altı bölgesinde bir çeşit boya maddesi olan melanin birikimi vardır. Temel tedavi yaklaşımı bu boya maddesini azaltmaktır. Göz altı morlukları için kremler, jellerin eskiden beri reçete edildiğini biliyoruz. Fakat birçok tedavi tam istenen sonuca ulaşamamıştır. Birazda tesadüfen fraksiyonel lazer uygulamalarından sonra göz altı morlukların anlamlı derecede açıldığı ve iyileştiği gözlenmiştir. Fraksiyonel karbondioksit lazerler bugün göz altı morlukları için sıklıkla tercih edilen tedavi yöntemi haline gelmiştir. Fraksiyonel karbondioksit lazerin birçok avantajı vardır. Uygulama çok hızlıdır. İki göz altına lazer uygulaması 1-2 dakika sürer. İyileşme son derece hızlıdır. Bir hafta sonra fark gözlenmeye başlanır. Bir ayın sonunda sonuç iyice belirgin hale gelir. Gerektiği kadar seans uygulanır. Seans sayısı 6 ya kadar çıkabilir. Fakat genelde 3-4 seans yeterli olur. Bazen bir seans uygulama bile sorunu çözebilir. Bir ay sonra tekrar seans uygulanabilir. Göz altındaki deride gençleşmede sağlanmış olur. Göz altı morluklarındaki etki kalıcıdır. Çünkü yeni doku oluşmaktadır. Yeni dokunun pigment dağılımı normaldir. Bu nedenle göz altları koyuluğu normale dönmüş olur.

GÖZ ALTI MORLUKLARI TEDAVISI FIYATI

Göz altı morluklarında tedavi fiyatı seans olarak belirlenir. İhtiyaca göre seans sayısı değişir. Fakat 3 seanslık paket fiyatları da mevcuttur. Üç seanslık uygulamayı doktor ön görüyorsa bunu sorun ve indirimli fiyatlardan yararlanın. Bize daha fazla soru sormak isterseniz sağ üstteki iletişim kutucuklarını doldurun ve gönder tuşuna basınız. Ayrıca doğrudan çağrı merkezini arayarak randevu alabileceğiniz gibi fraksiyonel lazer merkezlerinin olduğu semtleri ve hastaneleri de doğrudan arayabilirsiniz. Ön görüşme randevusu alıp değerlendirme için doktorumuzla görüşünüz. Ayrıca diğer fraksiyonel lazer tedavileri için sağdaki videoyu seyrediniz. Görüşmek dileğiyle.