Makyajda yeni moda: Beyaz eyeliner

Makyajda yeni moda: Beyaz eyeliner
Güncelleme:

Kadınların vazgeçilmezi haline gelen eyeliner, bu sefer beyaz olarak karşımıza çıkıyor.

Beyazın adeta illüzyon gibi gözünüze katacağı güzelliklere hayran kalacaksınız! İşte beyaz eyelinerı tercih edebileceğiniz birkaç kullanım şekli!

İki Kademeli Eyeliner

Bu modeli de alt kademeye siyah eyelinerızı sürüp, üzerine beyaz eyeliner çekerek harika bir görünüm elde edebilirsiniz.

İç Tarafa Aydınlık

Gözünüzün burnunuza yakın olan tarafına doğru sürdüğünü beyaz göz kalemi yüzünüzü aydınlatmanıza da yardımcı olacaktır.

Dumanlı Beyaz

Üst göz kapağınıza bir çizgi halinde beyaz eyelinerınızı sürün ve fırça yardımıyla tüm göz kapağınıza yayın.

Karıştırın

Üste beyaz ve siyah eyelinerınızı uyguladıktan sonra; alt kirpik diplerinize beyaz, yine kirpiklerinizin alt kısmına siyah eyeliner uygulayarak beraberinde koyu bir maskarayla harika gözükeceksiniz.

Gözlerden Bağımsız

Farklılık sevenlerdenseniz üst kapağa siyah eyeliner uygulayıp, alt göz kapağınızın hemen altından doğru beyaz eyelinerınızı çekebilirsiniz.

Alt Beyaz Üst Siyah

Üst göz kapağınıza siyah eyelinerınızı kuyruklu bir biçimde çekip, gözünüzün alt kısmına beyaz eyelinerınızı da aynı şekilde uzatarak uygularsanız harika bir kedi gözü modeli daha elde etmiş olacaksınız.

Beyaz Kedi Gözü

Tek başına beyaz eyeliner kullanmaktan korkmayın! Beyaz eyelinerınızı göz kapağınızın üzerine kuyruklu bir şekilde basitçe çizerek kullabilirsiniz.

Büyük Gözler

Gözlerinizi olduğundan daha iri göstermek isterseniz, alt göz kapağınızın iç kısmına uygulayacağınız beyaz eyeliner işinizi görecektir.