Makyajınızı göz renginizle uyumlu olsun

Makyajınızı göz renginizle uyumlu olsun
Güncelleme:

Bu makyaj tüyolarıyla, bakışlarınız daha anlamlı ve etkileyici olsun.

Doğru tonlardaki göz makyajıyla gözlerinizin rengini ortaya çıkarıp, daha etkili bakışlara sahip olabilirsiniz. Birkaç fırça darbesiyle daha anlamlı bakışlar elde etmek çok kolay...

MAVİ GÖZLER

Deniz mavisi gözlerinizi öne çıkarmak için metalik ve mavi renkli farları kullanabilirsiniz. Gözlerinizin daha etkili görünmesi için mavi göz kalemi kullanmaktan çekinmeyin. Göz kapağınızın üzerine açık tonlarda far sürdükten sonra gri gölgeler verebilirsiniz.

YEŞİL GÖZLER

Lacivert ve gri tonlarını birlikte kullanarak yeşil gözlerinizi öne çıkarabilirsiniz. İstediğiniz güçlü etkiyi elde etmek için mor tonlarını da mutlaka deneyin. Çarpıcı bakışlar için rimeli iki veya üç kat sürün.

Doğru göz farıyla göz renginizi öne çıkarttıktan sonra eyeliner ya da göz kalemi ve rimelle bakışlarınıza anlamlı ve güçlü bir etki kazandırabilirsiniz. Bitirici vuruş için kaş kalemi sürmeyi unutmamalısınız.

KAHVERENGİ GÖZLER

Kahverengi gözlerinizi belirginleştirmek için altın ve kahverengi tonlarını birlikte kullanabilirsiniz. Üst kirpik dibine siyah kalem çekip, alt kirpik dibine altın veya kahverengi tonlarında likit far sürebilirsiniz.

ELA GÖZLER

Ela gözlü kadınlar güneşe çıktıkları zaman gözlerinin renginin yeşile dönmesinden hoşlanır. Makyajınızla güneşin etkisini yaratmanız mümkün; göz kapaklarınıza sarı ve turuncu tonlarında far sürerek ela gözlerinizin yeşil görünmesini sağlayabilirsiniz.

Formsante