Özge Ulusoy’un zayıf kalma sırrı

Özge Ulusoy’un zayıf kalma sırrı
Güncelleme:

Özge Ulusoy'un formunu nasıl koruduğunu merak ediyor musunuz?

Ünlü mankenin meslektaşlarının da çok merak ettiren ve onları kıskandıran bir forma sahip olan Özge Ulusoy bu muhteşem fiziğini yıllardır nasıl koruyor? İş bu sorunun yanıtı...

Uzun boyuna rağmen sadece 50 kg olan ünlü manken Özge Ulusoy fazla kiloları ile başı dertte olmayan ender ünlülerden biri. Yıllardır formunu korumak için son derece hassasiyet gösteren güzel manken bu muhteşem fiziğini hem beslenme şekline ve düzenine, hem de düzenli olarak yaptığı egzersizlere borçlu olduğunu açıkladı.

Gün içerisinde mercimek tüketmeye özen gösteren Özge Ulusoy mercimek çorbası, mercimek salatası gibi gıdaları genellikle öğle yemeğinde tüketiyor. Tam bir mercimek düşkünü olduğunu söyleyebiliriz. Sağlık açısından son derece faydalı olan bu gıda aynı zamanda tok tuttuğu için, yoğun temposuna rağmen atıştırmalıklara ihtiyaç duymuyor.

Akşam yemeklerinde ise ızgara et ya da tavuk yediğini açıklayan Özge Ulusoy, her gün 2 buçuk litre su tüketiyor. Cildinin duru güzelliğinin sırrı da bol su tüketimi olsa gerek. Ünlü manken aynı zamanda pilates ile çok fazla zaman geçiriyor. İleride yaşlanmanın belirtilerinden biri olan cilt sarkmalarına karşı şimdiden önlemini alan güzel manken pilates ile özellikle kol ve bacak kaslarını güçlendirmeye çalışıyor.

Özge Ulusoy bu yaşam tarzını korumaya devam ettikçe, daha uzun yıllar televizyon ekranlarının en güzel kadınlarından biri olma özelliğini de koruyacak gibi görünüyor.