Parfümünüz sizi zayıflatıyor mu?

Parfümünüz sizi zayıflatıyor mu?
Güncelleme:

”Veld’s” estetik görünüm arzusu ile kadınların hayalini “Prends-Moi” ile gerçekleştirdi!

Ünlü Fransız kozmetik markası “Veld’s” bir kez daha güzellik dünyasını sarsan bir buluşa imza attı ve dünyanın ilk zayıflatıcı parfümünü yarattı.”Veld’s” estetik görünüm arzusu ile kadınların hayalini “Prends-Moi” ile gerçekleştirdi!

Parfüm mü? İncelmek mi? Zayıflamak mı?

Prends-Moi, kilo kontrole yardımcı özel formülü ile estetiği mutlulukla birleştiren bir parfümdür. Güney Afrika’ nın batısında yetişen Fynbos makilerinden ve Beguela nehrinden etkilenilerek yaratılan Prends-Moi, cildinizi okşarken meyvemsi ve çiçeksi kokularla bezenmiş bir cenneti size sunuyor.

6 bin kişinin sıraya girdiği dünyanın ilk zayıflamaya yardımcı parfümü “Prends-Moi” artık Türkiye’ de!
Bu özel parfüm ABL Kozmetik tarafından tüketicilere sunuluyor.

Nöro-kozmetik bitkiler ve parfüm notaları terapisi içeren Prends-Moi, yıldızlı etken maddesi Betaphroline ile beraber eşsiz bir formüle sahiptir. Bu özel formül keratinositlerle birleşince, ciltteki b-endorfinlerin açığa çıkmasını destekler. Keyif mesajı bir nörondan diğerine, oradan da beynin koku bölümüne iletilir, anında rahatlama, stresten uzaklaşma ve keyif hali ortaya çıkar. Bu durum sayesinde atıştırma, ekstra yemek yeme vb beslenme ihtiyaçları ortadan kalkar. Aynı zamanda, Betaphroline maddesinin parfümdeki kafein ve karnitin ile birleşmesi sonucunda oluşan bileşik cilde masaj yapıldığında yağ yakıcı etki sağlar.

Prends-Moi, dünyada ilk ve tek!

Testler, bağımsız bir Fransız biyolojik araştırma merkezi denetiminde, 18-75 yaş arasındaki
kadınlara 28 gün düzenli “Prends-Moi” kullandırtarak yapılmıştır.

• Katılımcıların %75’ i yeme alışkanlıklarında azalma olduğunu belirtmiştir.
• Katılımcıların %82’ si “Prends-Moi”  kokusunu karşı konulmaz olarak tarif etmiştir.
• Katılımcıların %72’ si testten sonra da PRENDS-MOI kullanmaya devam etmek istediklerini belirtmiştir.

Cazibeli kokusuyla “Prends-Moi” sizi karşı koyulmaz kılıyor! Çekici parfümünüz ve tazelenen özgüveniniz muhteşem görünmenizi sağlıyor.