Plajda ruj sürmeli mi?

Plajda ruj sürmeli mi?
Güncelleme:

Yaz sıcağında nasıl rujlar tercih etmeliyiz? İşte yanıtı...

Yaz geldi, sıcaklar iyice arttı. Yaz mevsiminde bronzlaştığımız için çok fazla makyaja gerek duymasak da, içimizdeki makyaj canavarını susturamıyoruz. Neyse ki yardımımıza waterproof ürünler koşuyor. Özellikle su geçirmez maskara ve göz kalemleri hayat kurtarıcılarımız. Peki ya ruj? Yazın en çok özlediğimiz şeylerin başında ruj geliyor. Çünkü, sıcaklarda ruj sürmek bazen işkence olabiliyor. Sıcaktan dağılan, yapış yapış olan rujlar hepimizin korkulu rüyası. Bugünkü yazımız ruj sürmeyi özleyenlere geliyor. Yaz sıcağında nasıl rujlar tercih etmeliyiz?, rujumuzu uzun süre nasıl muhafaza edebiliriz?, hepsinin cevabı için yazımızı okumaya devam et!

Dudaklarını nemlendir

Yaz aylarında, kuruyan cildini nemlendirmek için bir sürü işlem yapıyorsun ama dudaklarını da unutmuyorsun, değil mi? Dudaklarımız, sıcaklarda en çok kuruyan bölgelerden biridir. Bu sebeple, yazın sık sık dudaklarını nemlendirmen gerekiyor. Peki ya, renkli nemlendiricilere ne dersin? Böylece dudaklarını hem renklendirip, hem de kurumasını önlemiş olursun. Dudak nemlendiricini seçerken, güneş korumalı olmasına da dikkat etmelisin.

Dudak kaleminden yardım al

Kim demiş plaja giderken renkli ruj sürülmez diye? Mayona, bikinine yakışan renkleri dudaklarına taşımanın tam zamanı! İşte sana ipucu, rujunun sürmeden önce aynı renkte dudak kalemi kullanmalısın. Dudak zeminine süreceğin kalem, rujunun daha uzun süre dudağında kalmasını sağlayacaktır.

Makyaj.com