Pratik oje temizleme mendilleri her an yanınızda

Pratik oje temizleme mendilleri her an yanınızda
Güncelleme:

En sevdiğiniz meyve aroması ile tırnaklarınız her zaman bakımlı…

Gerçek Kozmetik tarafından yaratılan ve güzelliğin kaynağı olarak adlandırılan NOB (Nature Of Beauty) markası, yeni ürünüyle raflardaki yerini aldı.

Türkiye kozmetik pazarına inovatif ürün olarak sunulan NOB Nail Polish Remower Pads (Oje Temizleme Mendili) pratik kullanımıyla, her zaman bakımlı olmayı sevenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Ürünün Aloe Vera, Portakal, Elma, Üzüm ve Gül olmak üzere beş meyve aroması ile hazırlanan çeşitleri bulunuyor.

NOB Nail Polish Remower Pads sayesinde, bakımlı olmayı ve oje kullanmayı sevenlerin artık asetonla uğraşmalarına gerek kalmıyor. Çantada taşınabilecek boyutta tasarlanan pratik kutusundaki mendiller, istediğiniz anda ve yerde ojelerinizi çıkarma imkanı veriyor. Bu sihirli ürün ojeyi çıkarmakla kalmıyor aynı zamanda tırnaklara bakım da yapıyor.

Vitaminler ve nemlendiricilerle zenginleştirilen, farklı meyve aromaları ile desteklenen oje mendillerini uygulamaya başladığınız anda, tırnaklarınızın nemlendiğini hissedeceksiniz…

Dünya çapında kabul edilen SGS cilt hassasiyet analizine tabi tutulan, SGS ve MSDS sertifikalarına sahip bulunan NOB Oje Temizleme Mendillerini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz…