Rimeli doğru kullanın

Rimeli doğru kullanın
Güncelleme:

Rimel sürmenin yöntemlerini biliyor musunuz?

Uzun, gür ve kıvrık kirpiklere hiçbirkadın hayır diyemez. Herkes güzel kirpiklerle doğamasa da bu durumu bertaraf etmek artık çok kolay.

Kullandığımız rimellerle hem güzel kirpiklere sahip oluyoruz hem de çekici bakışlar elde ediyoruz. Ancak rimel için de dikkat edilmesi gereken noktalar var.Özellikle lens kullanıyorsanız ya da hassas gözlere sahipseniz, antialerjik rimelleri tercih etmelisiniz. Bu şekilde oluşabilecek herhangi bir hasarı önceden önlemiş olursunuz.

Su geçirmeyen rimeller günü kurtarabilir ancak hava almadığı için kirpiklerinizin dökülmesine sebep olabilir. Aynı zamanda silinmesi de zor olduğu için gözlerinizi ve kirpiklerinizi tahriş etme olasılığınız çok yüksek.

Rimeli içten dışa doğru uygulayın. Alt kirpiklerinizi, üst kirpiklere göre daha az rimellemek daha hoş bir görüntü oluşturur. Dikkati gözlerinizde toplamak istiyorsanız, siyah rimelleri tercih etmelisiniz. Ancak kirpik renginize göre de rimel seçimi yapabilirsiniz. Kirpik kıvırıcı ile kirpiklerinize işlem yapıyorsanız, bunu rimeli uygulamadan önce yapın.