Saçlarda baharı hissettiren renkler

Saçlarda baharı hissettiren renkler
Güncelleme:

The Body Shop, yeni ürünü hair chalk ile (saç tebeşiri) saçlara baharı getiriyor.

Sınırlı sayıda üretilen paraben içermeyen bu özel ürünle, tüm bakışların size çevrilmesine hazır olun! Sarışınların bayılacakları şeker pembesi (Tickle Me Pink) ve kumralların aşık olacakları parlak mavi (Falling For Blue) renkleriyle The Body Shop hair chalk bu sezonun yeni trendi olmaya aday.

The Body Shop\'un 2014 kış ve ilkbahar ayları için sınırlı sayıda üretilen parabensiz ürünü Hair Chalk ile çocukluğunuza geri dönmeye ve içinizdeki çocuğu yeniden ortaya çıkarmaya hazır mısınız? Şeker pembe ve parlak mavi renkli saç tebeşirleri, sizleri yerlere Sek sek çizgileri çizip doyasıya oyun oynadığınız günlere geri götürmeye hazırlanıyor. Üstelik bu özel ürün, kalıcı saç boyasına gerek kalmadan trendy bir görünüm verirken, saçlarınıza bahar renklerini konduruyor.

Tek rengin hakimiyeti, Gölgeli görünümler veya iki rengin harmonisi ile farklı kullanım şekillerine sahip olan Hair Chalk size eğlence vaad ediyor. Pratik uygulanma ve çabuk çıkarılabilme özellikleriyle de bu sezon kıyafetlerinize eşlik ediyor.

GÖRÜNÜMÜZÜ TAMAMLAYIN

Hair Chalk ile yarattığınız neşeli görünümleri, The Body Shop\'un ilkbahar makyaj koleksiyonundaki göz farları ve lip glosslarıyla tamamlayabilirsiniz.

KOLAYCA UYGULAYIN, EĞLENCEYE BAŞLAYIN

Hair Chalk saç tebeşirleri kolayca uygulanabiliyor. Tebeşir tozları için omuzlarınıza bir havlu yerleştirdikten sonra bir tutam saçınızı ayırabilirsiniz. Ardından tebeşirin renkli kısmını saçlarınıza hafifçe bastırarak sürebilir, sonrasında ise saç spreyi ile rengi sabitleyebilirsiniz. Hair Chalk\'ı arındırmak için yalnızca şampuanla saçlarınızı yıkamanız yeterli.

Şu an tüm The Body Shop mağazalarında satışta olan Hair Chalk ürününün fiyatı: 29,90 TL

DOĞA VE GÜZELLİĞİN KESİŞME NOKTASI

The Body Shop, ürünlerinde kullandığı içeriklerden biri olan Marula Yağı\'nı, Yerel Adil Ticaret kapsamında Namibya\'nın kuzeyindeki Ondangwa Kadın Kooperatifiyle gerçekleştirdiği işbirliği sonucu elde etmektedir. Namibyalı kadınlar çağlar boyunca ciltlerini yumuşatmak ve nemli tutmak için Marula Yağı kullanmaktadırlar. Bugün ise, 1750 Namibyalı kadın kendi iş güçlerini bir araya getirerek Eudofano kooperatifini kurmuş ve kendilerine parlak bir gelecek sağlamışlardır.

The Body Shop ve Eudofono kooperatifi arasında gerçekleştirilen işbirliği sayesinde, bu girişimci kadınlar hem kendi fabrikalarını kurabilmiş hem de çocuklarının okul giderlerini karşılama olanağı sağlamışlardır. Bu girişimci kadınlardan biri olan Esther Nashima, işbirliğinin gerçek dostluğa ve birliktelik ruhuna dayandığını belirtmektedir.