Sağlıklı bronzluğun tadını çıkarın

Sağlıklı bronzluğun tadını çıkarın
Güncelleme:

Sağlıklı bronzlaşmanın anahtarı güneş koruyucu krem kullanmaktan geçer.

RoC’un cilt tipine uygun güneş kremleri serisi ile cildi tanıyarak koruyun.

GÜNEŞ KORUMALI LİKİT YÜZ NEMLENDİRİCİSİ SPF 50+ GÜNEŞ KORUMA FAKTÖRÜ
RoC Likit yüz nemlendiricisi SPF 50+ Güneş koruma faktörü ile cilde çok yüksek koruma sağlar. Normal ve karma ciltler için özel olarak geliştirilmiş formülü, cildi nemlendirir ve özel bakım sağlar. İçerdiği yüksek performanslı, patentli* güneş filtreleri kombinasyonu sayesinde uygulandığı andan itibaren UVA ve UVB** ışınlarının %90’ından fazlasını bloke eder. Güneş koruma faktörlü likit yüz nemlendiricisinin formülü etkili nemlendirme kompleksi ile zenginleştirilmiştir. Cildin ihtiyacı olan nemi karşılarken, cilde kadifemsi bir dokunuş sağlar. Kolayca emilir. Ciltte beyaz kalıntı bırakmaz.
*patent başvurusu yapılmıştır **in-vitro test sonucudur.

KAHVERENGİ LEKE KARŞITI YÜZ NEMLENDİRİCİSİ SPF 50+
Çok yüksek güneş koruması ile kahverengi lekeleri düzeltici özel teknolojiyi bir araya getiren 2’si 1 arada yeni formülü cildi korurken cilt tonunu ve ışıltısını da korur. Ultra hafif, gözle farkedilmeyen akıcı kıvamlıdır.

YAŞLANMA KARŞITI GÜNEŞ KORUMALI ŞEFFAF VÜCUT SPREYİ SPF 30
Roc Yaşlanma Karşıtı Güneş Korumalı Şeffaf Vücut Spreyi, güneş ve yaşlanma etkilerine karşı korur. Suya ekstra dayanıklıdır.

GÜNEŞ KORUMALI NEMLENDİRİCİ VÜCUT SPREYİ SPF 30 YÜKSEK GÜNEŞ KORUMA FAKTÖRÜ
Güneş Korumalı Nemlendirici Vücut Spreyi  SPF 30 yüksek güneş koruma faktörü sayesinde UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek performanslı koruma sağlar. Cildi etkili şekilde nemlendirir. Paraben içermez.

GÜNEŞ KORUMALI NEMLENDİRİCİ VÜCUT SPREYİ SPF 50+ ÇOK YÜKSEK GÜNEŞ KORUMA FAKTÖRÜ
Güneş Korumalı Nemlendirici Vücut Spreyi SPF50+ çok yüksek güneş koruma faktörü sayesinde UVA ve UVB* ışınlarının %90’ınan karşı yüksek performanslı koruma sağlar. Cildi nemlendirir.
*in-vitro test

HASSAS CİLTLER İÇİN GÜNEŞ KORUMALI VÜCUT SÜTÜ SPF 50+ ÇOK YÜKSEK GÜNEŞ KORUMA FAKTÖRÜ
Hassas Ciltler İçin Güneş Korumalı Vücut Sütü SPF 50+ çok yüksek güneş koruma faktörü sayesinde cildi güneşin zararlı etkilerine karşı etkili şekilde korur. Hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş ve dermatolojik olarak test edilmiştir. Hipoalerjeniktir. Gözenekleri tıkamaz ve paraben içermez.


HASSAS CİLTLER İÇİN GÜNEŞ KORUMALI YÜZ KREMİ SPF 50+ ÇOK YÜKSEK GÜNEŞ KORUMA FAKTÖRÜ
Hassas ciltler için uygun olduğu dermatolojik olarak test edilmiş olan yüz kremi SPF 50+ Güneş Koruma Faktörü cilde yüksek koruma sağlar. Paraben ve parfüm içermez.

MATLAŞTIRICI GÜNEŞ KORUMALI LİKİT YÜZ NEMLENDİRİCİSİ NORMAL VE KARMA CİLTLER İÇİN SPF30 GÜNEŞ KORUMA FAKTÖRÜ
Matlaştırıcı likit yüz nemlendiricisi SPF 30 güneş koruma faktörü ile cilde yüksek koruma sağlar. Normal ve karma ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Cildi güneşten korurken aynı zamanda nemlendirir ve özel bakım sağlar. İçerdiği yüksek performanslı güneş filtreli kombinasyonu sayesinde uygulandığı andan itibaren UVA ve UVB* ışınlarının %90’ından fazlasını bloke eder. Formülü etkili nemlendirme kompleksi, cildi matlaştırıcı madde ve ciltte yağ üretimini düzenleyen madde ile zenginleştirilmiştir. Cildin ihtiyacı olan nemi karşılarken cilde kadifemsi bir yumuşaklık ve mat bir görünüm verir. Yumuşak, kadifemsi ve yağsız yapısı sayesinde cilt tarafından kolayca emilir. Cilt üzerinde beyaz kalıntı bırakmaz.
*in-vitro test

BRONZLUĞU UZATAN GÜNEŞ SONRASI LOSYON
Bronzluğu uzatan güneş sonrası losyon yüzün ve vücudun bronz görünüm süresini uzatırken cildi yoğun şekilde nemlendirir ve yatıştırır. Ferahlatıcı ve yağlı olmayan yapısı sayesinde güneş sonrasında ciltte anında rahat bir his bırakır.

FERAHLATICI GÜNEŞ SONRASI YATIŞTIRICI SÜT
Hafif, ferahlatıcı güneş sonrası süt; güneşe maruz kalan cildin anında sakinleşmesini, rahatlamasını ve 24 saat boyunca nemlenmesini sağlayarak bronzluğun uzun süre kalmasına yardımcı olur. Güneş nedeniyle meydana gelen yaşlanmayı önlemeye yardımcı olması amacıyla Aloa Vera ve güçlü bir antioksidan olarak bilinen E vitamini ile zenginleştirilmiştir. Daha yumuşak, pürüzsüz ve sıkı bir cilt için yüze, vücuda ve dekolte bölgesine uygulanır. Paraben içermez.

GÜNEŞTEN KORUYUCU NEMLENDİRİCİ STİCK SPF 30
Roc Güneşten Koruyucu Nemlendirici Stick İçerdiği E Vitamini ile dudakların kurumasını önler, çatlamalara karşı engel oluşturur. İlk kullanımdan itibaren kurumuş ve çatlamış dudakları rahatlatır, onarılmasına yardımcı olur. SPF 30, güneş ışınlarına maruziyetin uzun ve kısa süreli etkilerinden korur. Güneş, soğuk ve rüzgara karşı koruma sağlar.