Selülit ile savaşmaya hazır mısınız?

Selülit ile savaşmaya hazır mısınız?
Güncelleme:

Kadınların korkulu rüyası selülitle savaş dönemi başladı.

Evoria uzmanları, selülit tedavisinde antiselülit kremler ve masaj teknikleriyle birlikte, Mezoterapi, Karbossi terapi gibi tedavi yöntemlerini öneriyor.

Uzmanlar Selülit tedavilerinin iki temel çözüme dayalı olduğunu belirtiyor. Bunlar kan ve lenf dolaşımını düzene sokmak ve sıvı toplanmasını kontrol altına almak. Eğer selülit probleminiz varsa; Evoria şu tavsiyelerde bulunuyor:

En etkili selülit tedavileri

En etkili selülit tedavileri arasında; dokuların temizlenip sert ve sıkı bir hale gelmesini sağlayan aromaterapik masaj, cildin altına çok ince iğneler yardımıyla karbondioksit gazı verilerek yapılan karbossi terapi, deri altına enjekte edilen maddelerin yağ hücrelerini parçalamasıyla gerçekleştirilen mezoterapi tekniği, sıkılaştırıcı kremler, spor ve sağlıklı beslenme yöntemleri gösteriliyor.

Kadınların kendi kendilerine kolayca başarılı sonuçlar elde edebileceği selülit ve sıkılaştırıcı kremler ile selülitsiz bir vücuda kavuşmak imkânsız değil. Anti selülit kremler, deriye hemen nüfuz ederek, doğrudan yağ hücrelerini etkiliyor. Evoria uzmanları; Nivea’nın Firming Q10 Plus Good Bye Cellulite serisini, Dr. Murad’ın selülit giderici ve sıkılaştırıcı Body Firming Duo setini ve Shiseido’nun Body Care Replenishing sıkılaştırıcı vücut kremlerinin, selülitlerin giderilmesinde etkin rol oynadığını belirtiyor.

Masaj ve sporla selülit tedavileri

Kan dolaşımını düzenleyen ve rahatlatan bir yöntem olarak gösterilen masaj teknikleri ise ödemin çözülmesine, yağ dokusunda hapis hayatı süren sıvının hareketlenmesine ve lenf dolaşımının canlanmasına yardımcı oluyor. Evoria bu konuda en iyi sonuç için; evde kolayca kullanılabilen, iki kademeli masaj yoğunluğuna sahip, cilt tabakalarının kan dolaşımını destekleyerek daha gergin bir cilde sahip olmanızı sağlayacak Beurer Selülit Azaltıcı Masaj Aletini öneriyor. Bu masaj aleti ile kadınlar daha gergin ve kusursuz bir cilde sahip oluyor.