Selülit kabusunuz son bulsun

Selülit kabusunuz son bulsun
Güncelleme:

Yaz ayları yaklaştı kadınların selülit korkusu baş göstermeye başladı.

Kadınların korkulu rüyası haline gelen ve yaz aylarında plajlara yada sokaklara çıkmalarını engelleyen bu rahatsızlıktan artık kurtulmak çok basit.

Bio Heating Mask Yöntemiyle selülitlerden kurtulmak artık çok kolay

Bu yöntemle tedaviye başlanmadan önce kişinin genel yapısına ve formuna bakılıyor ayrıca selülit yağlarının yoğunlaştığı bölgelerde bir çalışma yapılarak Ultrashall denilen bir cihazla masaj yapılıyor.

  Bu masaj sayesinde metabolizma içerisindeki fazla yağların yakılması sağlanmaktadır. Bu masajdan hemen sonra özel selülit jeli yediriliyor cilde.

Bu işlemlerin hemen ardından hamur kıvamındaki bio heating mask denen özel bir maske cilde dökülüyor.

Bu maskenin içerisindeki bitki özleri ve tıbbi mineraller sayesinde maskenin ısısı 0 dereceden 42 dereceye kadar yükseliyor buda yağların içerisine bitki özlerinin işlemesini ve hızlanmasını sağlıyor.

Selülitlerin oluşmasındaki en büyük nedenlerden birisi vücuttaki bağ dokularının gevşemesidir. Bu maske sayesinde metabolizma selülitleri yakıyor ve bu bağ dokuları sıkışıyor. Bu özel yöntem sayesinde Lenf sistemi de harekete geçiyor ve selülitli bölgelerdeki dolaşımı hızlandırıyor.

Maske ısındıktan sonra soğuyor ve vücudun üzerine yapışıyor ve zorlanmadan bu maske üzerinden alınıyor.

Bu yöntemle birlikte hanımlar 1,5 ayda 3 beden incelmesini sağlamasının yanında vücudun düzgün bir forma kavuşmasına sarkıkların giderilmesine ve selülitlerin kaybolmasını sağlıyor. Her seans 45 dakika civarında sürüyor ve uygulanacak seansa göre, selülitlerin durumuna göre sürenin uzaması ve kısalması mümkün oluyor.