Selülitlerinize veda edin

Selülitlerinize veda edin
Güncelleme:

Yaz bitmeden, selülit ve bölgesel yağlardan kurtulmak için öğle tatilinde bile kendinize vakit ayırıp, işinize dönebilirsiniz.

Esstanbul Güzellik Merkezi’ndeki uygulamalar sayesinde istediğiniz görünüme ameliyatsız ve hızlıca sahip olabilirsiniz.

Gün geçtikçe gelişen teknolojik yöntemlerle güzelleşmek ve gençleşmek çok daha kolay hale geldi.

Türk hanımlarının en büyük problemi olan bölgesel fazlalıklar ve portakal görünümünden kurtulmak ise artık son derece basit ve acısız…

Esstanbul Güzellik Merkezi’nde son teknoloji cihazlar sayesinde elde edilen sonuçlar bütün hanımların yüzünü güldürüyor. Yüzde yüz memnuniyetle istediğiniz görünüme ulaşmanız için size özel uygulamayı seçen uzmanlar; vücut yapınız ve sorunlu bölgeniz ile ilgili en uygun yöntemleri size sunuyorlar.

Bölgesel yağlarınız için Cool Shape ile sadece 1 saatlik bir seans sonunda 1,5 ile 4 cm arasında incelmeniz mümkün.

Ya da selülitleriniz sizi çok rahatsız ediyorsa; yoğunluğuna ve bölgesine göre;   ESWT / AWT cihazı ya da radyo frekans yöntemi ile bu sorununuzdan kurtulabilirsiniz.

Ya da istediğiniz  kiloya ulaştınız ama cildinizde sarkmalar oluştu, daha sıkı bir cilt istiyorsanız Power Shape ile diri ve zinde bir bedene kavuşabilirsiniz.

Zahmetsiz, acısız ve ekonomik olan bu yöntemler, tüm dünya starları tarafından da tercih ediliyor.

Cool Shape: 1 saatlik bir seansta yağ hücrelerini dondurarak, 1,5 hafta içinde vücuttan doğal yollarla atılmasını sağlar. Kalıcı bir incelme ve vücut şekillendirme yöntemi olan Cool Shape’de, bölgedeki yağlarda % 20 ile % 40 arasında azalma olmaktadır. Ortalama 3 santim incelme sağlayan bu yöntem, ihtiyaç duyulduğunda 1 ay sonra tekrar edilerek incelme oranı artırılabilir.

ESWT / AWT: Selülit tedavisinde FDA onaylı bir yöntemdir. Acısız, iğnesiz, ameliyatsız olan bu yöntem bir ultrason başlığı ile uygulanır. Aynı seansta hem selülitlere, hem bölgesel yağlara etki eder ve sıkılaşma sağlar. Örümcek ağı tipi varislerde de kullanılmaktadır.  

Power Shape: Radyo frekans, kızılötesi ve vakumlama sisteminden  oluşmaktadır. Vücudu sıkılaştırırken cilt kalitesini artırır ve dolaşımı düzenler.