Sephora 2015 Hot Now 1 başlıyor !

Sephora 2015 Hot Now 1 başlıyor !
Güncelleme:

Sephora, güzellik tutkunlarının merakla beklediği yılın ilk ‘Hot Now’ serisi 31 Ocak tarihinde başlıyor.

Güzellik editörlerinin en top cilt ve makyaj ürünlerinden oluşan Sephora Hot Now 1 ürünleri kadınları büyülü bir dünyaya davet ediyor, hazır mısınız?     

Sephora – Outrageous Curl Dramatic Volume and Curve Mascara

Mükemmellikten yana olan maskara tutkunlarının dikkatine! Sezonun en yenilikçi fırçasını deneyimlemeye hazır olun!

‘Made in Sephora’ imzalı bu yeni maskaranın altında yatan sır, yedi hazneli fırça… Kirpiklerinize dipten uca kadar ulaşıp, olağanüstü hacim ve anında kıvrım elde etmenizi sağlayan bu maskara fazlasıyla bağımlılık yapabilir!

Fiyat: 54, 90 TL

Tangle Teezer – Compact Styler

The Instant Professional Detangling Brush

Avuç içi kadar küçük olmasına rağmen kullanım sonrasında muhteşem sonuçlar elde etmenizi sağlayan bu saç fırçası Londra’dan gelip, dünyanın önde gelen saç ürünleri arasında hızlıca yerini aldı. Saçları kolaylıkla açmak konusunda profesyonel olan bu fırça saçınızı nazikçe düzeltirken, ince ve elastik dişleri sayesinde kırılmaları en aza indirerek, anında parlaklık sağlıyor. Küçük boyu sayesinde ise her yere sizinle geliyor!

Fiyat:  49,50 TL

Lancôme - Miracle Cushion Likit Sünger Fondöten

BB ve CC kremlerin ardından, Kore’den yepyeni bir ürün geldi: Likit Sünger Fondöten. Öncekilerden çok daha hafif ve yenilikçi uygulama metotlarına sahip. Pudra aplikatörü ile ambalajın içerisine yerleştirilmiş süngerdeki üründen istenilen ölçüde kullanılabiliyor, küçük dokunuşlarla istediğiniz kapatıcılığa sahip oluyorsunuz. Cilt tonunu eşitleyen, nemlendiren ve UV ışınlarından koruyan bu yepyeni güzellik fenomenine mutlaka sahip olmalısınız!

Fiyat: 145 TL.

Cildinizi kurutmadan şımartmak mı istiyorsunuz?

Glamglow’dan harika bir maske daha: Powermud Dualcleanse Treatment

Bu yepyeni maske derinlemesine temizlik ve en etkileyici sonuçlar için çamurun ve yağın gücünü birleştirdi. Maskeyi uygulayıp, 5-10 dakika kadar bekleyin ve parmak uçlarınızla dairesel hareketlerle ve su yardımıyla yıkayın. Elveda kirler, merhaba kadifemsi yumuşaklık ve ışıldayan cilt!

Fiyat: 179 TL