Sephora seyahat çantanızı hafifletiyor

Sephora seyahat çantanızı hafifletiyor
Güncelleme:

Sephora, çok sevilen seyahat boyu güzellik ürünleri ile kozmetik severlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Tutkunu olduğunuz markaların sevilen ürünleri, mini boyları ile küçük hafta sonu kaçamaklarınızda ya da uzun yaz tatillerinizde yükünüzü hafifletiyor. 

7 Ağustos tarihine kadar sürecek olan özel kampanya ile 100 TL’lik seyahat boyu güzellik ürünü alımına %20 indirim ve 3 adet seyahat boyu güzellik ürünü alımına çanta kozmetik severleri bekliyor. Hem günlük çantalarda hem de seyahat çantalarında kolayca taşınabilen bu ürünler sizlere, her zaman bakımlı olma fırsatı da sunuyor.

Sephora markalı seyahat boyu ürünlerle birlikte Benefit, Tangle Teezer, Human&Kind, Beauty Blender, Batiste,Chloe, Clavin Klein, Clinique, Make Up For Ever gibi daha bir çok sevilen markanın mini boyu kozmetik severleri bekliyor.

Makyaj, cilt, tırnak, saç ürünlerine eklenen yeni jumbo eğlenceli ve pratik farlar, SOS güzellik kiti, lastikler, makyaj paletleri, mini maskara, dudak balmı, törpüler, mini cımbızlar Sephora’nın yeni Seyahat Boyu Güzellik Ürünleri arasındaki yerini alıyor. Bu muhteşem konsepti keşfetmek için Sephora mağazalarında Seyahat Boyu Güzellik alanlarına bekleniyorsunuz.