Sevgililer Günü’nde saçınızla şaşırtın!

Sevgililer Günü’nde saçınızla şaşırtın!
Güncelleme:

Sevgililer Günü için hediyeniz hazır, nereye gideceğiniz belli, ne giyeceğinizi de seçtiniz. Peki ya saçlarınız?

Sezon modasını saçlarınıza yansıtmak için kuaföre gitmenize hiç gerek yok! TONI&GUY Hair Meet Wardrobe koleksiyonlarıyla istediğiniz tarzı saçlarınıza yansıtabilir; bu özel günde saçlarınızla sevgilinizi şaşırtabilirsiniz.

Sevgililer Günü’ne günler öncesinden hazırlanmaya başlayanlardan mısınız? Hediyeniz, gideceğiniz yer belli; unutulmaz bir gece yaşamak için seçtiğiniz kıyafet de hazır. Peki ya saçlarınız? Dünya moda trendlerine uygun saç tasarımlarını kendilerine uygulamak isteyenlerin tercihi olan TONI&GUY Hair Meet Wardrobe koleksiyonları, Sevgililer Günü’nde saçını nasıl yapacağına karar vermekte zorlanan kadınlara pek çok iddialı ve şık seçenek sunuyor. Casual Serisi’yle hayatın karmaşasına inat, pratik, kolay ve doğal bir stile; Glamour Serisi’yle her an gözleri üzerine çekebilen, modern zamanın çizgisinde Retro-Hollywood bir tarza; Creative Seri’yle kuralları yıkan, cesur, hayatı uçlarda yaşayanlara özel bir duruşa ya da Classic Seri’yle asla demode olmayan zamanın ötesinde bir görünüşe sahip olabilirsiniz.

Casual Seri’de yer alan Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey, Şekillendirici&Yağ Emici Saç Pudrası, Esnek Tutuşlu Saç Spreyi sayesinde özgür uçuşan dalgalara, dağınık topuzun rahatlığına ve özgürlüğüne sahip olabilirsiniz. Classic Seri’de yer alan Parlaklık Verici Serum, Bukle Belirginleştirici Sprey, Orta Tutuşlu Saç Spreyi ile özenle yandan ayrılmış düz saçlardan romantik perçemlere sahip olmak hiç zor değil! Eğlenmesini bilen, gösterişli kadınların tercihi Glamour Serisi’nde bulunan Işıltı Verici Köpük, Nemlendirici&Parlaklık Verici Sprey, Işıltı Verici&Elektriklenmeye Karşı Koruyucu Serum ve Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi sayesinde modern zamanın çizgisinde Retro-Hollywood bir tarza bürünebilirsiniz. Her zaman farklı, güçlü ve cesur bir görünüşe sahip olmanızı sağlayan Creative Seri’deki Şekillendirici Krem Jöle ve Ekstra Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi ile iddialı ve yerçekimine meydan okuyan saçlara sahip olabilirsiniz.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatları:

Şampuan ve Saç Kremleri: 35 TL

Kuru Şampuan: 40 TL

Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey: 34 TL

Işıltı Verici & Elektriklenmeye Karşı Koruyucu Serum: 40 TL