Şimdi sıkılaşma zamanı

Şimdi sıkılaşma zamanı
Güncelleme:

Cildinizi sıkılaştırarak ve şekillendirerek, siluetinizi %85 daha düzgün bir hale getirebilirsiniz.

Sıkı, sağlıklı ve pürüzsüz bir vücut her kadının hayali. Cildin sıkılığı ise deri tabakasındaki  elastin ve kolajen liflerin kalitesine bağlıdır. Vücudumuzun cildi yüzümüzün cildinden farklıdır. Üst katmandaki deri (epidermis) su kaybına karşı daha az korunur ve yaşam boyunca hormonal değişikliklerin etkilerine daha çok maruz kalır. Tekrarlayan diyetler, yanlış beslenme, güneşe maruz kalma, aşırı kafein,  alkol tüketimi ve hamilelikler sıkılık kaybının artmasında rol oynar.

Vücudunuzu korumak veya istediğiniz hatlara sahip olmak için Elancyl size hedefe yönelik, etkin çözüm olarak Fermeté Corps’u öneriyor.

Vücudunuzdaki sıkılığa her gün, duştan sonra cildinizi Elancly Fermeté Corps ile nemlendirerek sahip olmanız mümkün. İçeriğinde bulunan, kolejenaz ve elastaza karşı aktif maddeleri sayesinde geniş kapsamlı cilt bakımı sunan Elancly Fermeté Corps kolajen ve elastin ile cildinizin esneklik kazanmasına katkıda bulunur. Doğal aktif bileşenlerinin besleyici, nemlendirici ve pürüzsüzleştirici etkisi ise sıkılaşmayı gözle görülebilen bir hale getirir..

Yeniden şekillenme, yeniden gerilme, yeniden sıkılaşma

Elancly Fermeté Corps, içeriğindeki susam yağı sayesinde antioksidan, pro-vitamin B5 sayesinde ise doku stresini gideren özelliğe sahiptir. Gluco-delta-lakton sayesinde kolejenaz ve elastaza karşı etkili, laktik asit sayesinde de pürüzsüzleştiren ve hücre yenilenmesini sağlayan etkileri vardır. Tüm bu özellikler ise cildin üst tabakalarını nemlendirmeye yarar.Susam

28. günden itibaren esnekliğin gelişmesi %70

En az bir hafta boyunca temiz ve kuru cilde dairesel hareketlerle sabahları ve akşamları duştan sonra masaj yaparak uyguladığınızda, Elancly Fermeté Corps ile kısa sürede hayalinizdeki vücuda kavuşabilirsiniz.

Perakende Satış Fiyatı:  200 ml  -   65 TL