Topuklu ayakkabıyı bu yüzden seviyoruz

Topuklu ayakkabıyı bu yüzden seviyoruz
Güncelleme:

Nedeni ne olursa olsun topuklu ayakkabı sahibi olmak için en geçerli neden, kendini iyi hissetmektir...

 Her ne kadar uzun süre yüksek topuk üzerinde durmak zor olsa da kadınları çekici ve özgüveni yüksek gösteren başka bir şey yoktur. Ayrıca bir kadın giymese bile ona sahip olarak kendini iyi hisseder. Aslında bunun tam olarak bir açıklaması yoktur. Bu mükemmel hissi ancak kadın olanlar bilir.

İşte topuklu ayakkabı giymeniz için 5 neden!

Göz alıcı şık bir görüntü
Yüksek topuklu ayakkabı giymek için en önemli nedenlerin başında kadına şıklık katıyor olması gelir. Kendinizi topuklu ayakkabılarla şık bir kıyafetin içinde hayal etsenize... Etkileyici değil mi? Kıyafetlerinizi topuklu ayakkabılarınızla tamamlamak size mükemmel bir şıklık katacaktır.

Kontrol sende
Topuklu ayakkabı giymek sizi inanılmaz güçlü hissettirir. Eğer topuklu ayakkabı giymeye alışık değilseniz yakın mesafeli yürüyüşlerle pratik yaparak kısa sürede alışabilirsiniz. Sonrasında ise vazgeçilmezlerinizden olacağı kesin. Ben buradayım diyen güçlü bir görünüm için topuklu ayakkabı şart!

Çekici görünüm
En güzel nedenlerden biri daha; çekici olmaları. En şık, en güzel, en çekici kadınların fotoğraflarına bakın, çoğu topuklu ayakkabı giyiyor. Hepimiz yüksek topuklu bir ayakkabının cezbedici gücünün farkındayız.

Tık tık topuk sesleri
Daha küçük bir kızken bile bayılıyorduk topuk sesine. İmrenerek bakıyorduk annelerimize ve bende tık tık tık yürüsem diye heyecanla büyümeyi bekliyorduk. Topuk sesleri kadınların en zayıf noktalarından biridir ayrıca.

İyi hissettirir!
Hadi itiraf edelim, ne zaman topuklu bir ayakkabı giysek kendimizi daha iyi hissediyoruz. Prensesler gibi topukların üstünde uçuyoruz. O an kendimizi dünyanın en güzel kadını gibi hissediyoruz. Topuklu ayakkabı demek kadın demektir. Mutlu eder, iyi hissettirir...

benimgibi.net