Yağlardan SlimLimpo ile kurtulun

Yağlardan SlimLimpo ile kurtulun
Güncelleme:

Yağlardan zahmetsizce kurtulmanın yolu şimdilerde SlimLipo'dan geçiyor.

Superplast Estetik Cerrahi Merkezi’nin incelmeye yardımcı olan yöntemi SlimLipo, kalın bir kanülle uygulanıyor. Kanülden çıkan lazer ışığı yağ hücrelerini ideal bir şekilde parçalıyor. Slim Lipo sayesinde cilt yüzeyinin kalıcı olarak toparlanıp sıkılaşması sağlanıyor. Üstelik SlimLipo uygulamasında kanama, iz, sarkma yok ve iyileşme süresi çok kısa.

Superplast Estetik Cerrahi Merkezi, fazla yağlarından hızlı, zahmetsiz ve etkin şekilde kurtulmak isteyenlere ‘SlimLipo’ lazerle yağ aldırma yöntemini tavsiye ediyor. FDA onaylı SlimLipo, özellikle ABD’de yaygın olarak kullanılan ve başarılı sonuçları nedeniyle sıkça tercih edilen bir yöntem. İşlemin liposuction’a karşı üstünlük sağlayan en önemli özelliği, uygulamasının oldukça basit olması ve cerrahi işlem sınıfına girmemesi. SlimLipo aynı zamanda cildi geren ayrı bir lazer başlığına sahip. Cilt bu lazerle gerektiğinde geriliyor. Kısacası, SlimLipo bölgesel yağları gidermenin yanı sıra, uygulandığı bölgede sıkılaşma da sağlıyor.

Superplast Estetik Cerrahi Merkezi’nden Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Güner, SlimLipo uygulamasının hakkında şunları söylüyor: “Bu işlemde saç telinden biraz daha kalın bir kanülle uygulama yapılacak bölgeye giriliyor. Kanülden çıkan lazer ışığı sadece yağ hücrelerini hedef alıyor. Lazer ışığı ile doğrudan yağ hücresi zarının patlatılması prensibine dayanan metot, doku ve damarlara ise hiçbir zarar vermiyor. Yağ hücrelerinin içeriği hücreler arası alana akıyor. Eriyen yağlar düşük basınçlı bir vakumla emiliyor. Bu işlem Deneyimli Estetik ve Plastik Cerrahlar tarafından uygun hastalara yapılıyorsa, çok güvenilirdir ve çok başarılı sonuçlar vermektedir.

Ciltte Belirgin Toparlanma ve Sıkılaşma

SlimLipo’nun uygulama yapılan bölgede bir diğer etkisi de ciltte belirgin bir toparlanma ve sıkılaşma sağlaması. Bu yüzden bu işlemle yüz bölgesinde bile çok iyi sonuçlar alınıyor. Yağ alma işleminin hemen ardından, lazer başlığı değiştirilerek deri altı müdahale ile cilt yüzeyin kalıcı olarak toparlanıp sıkılaşması sağlanıyor. Böylece uygulama yapılan alanın sönmüş bir balon gibi durması riski ortadan kaldırılıyor.

Toplam işlem süresi uygulama yapılan bölgenin çokluğuna göre 1 saat ile 3 saat arasında değişebiliyor. Hasta işlem sonrası hemen eve dönebiliyor. Klasik liposuction’ın aksine uzun süre korse kullanımı gerektirmiyor. Sadece 4-5 gün korse kullanması yeterli oluyor. Hasta, 2 gün sonra normal iş ve sosyal hayatına devam edebiliyor. İşlem ameliyat olarak kabul edilmediği için ameliyat risklerini de taşımıyor. Lokal anestezi altında gerçekleştiriliyor.

Bölgesel Fazlalıklardan Kurtulmanın Etkili Yolu

SlimLipo uygulaması, özellikle birkaç bölgesinde az veya ortalama düzeyde yağ birikimi olanlar için ideal. Karın, üst karın bölgesi, kalça gibi geniş alanların yanı sıra yüz, gıdı, kol içleri, boyun, sırt, ayak bilekleri gibi bölgelere de uygulanabiliyor.

Tüm vücutta ve ileri derecede yağ birikim olan hastalarda ise liposuction ile birlikte kullanıldığında, uygulama sonrasında görülebilecek sarkma ve düzensizlikleri azaltarak sonucun daha başarılı olmasını sağlıyor.

SlimLipo: Bir Şekillendirme Yöntemi

Yapılan işlemle yağ hücreleri yok edildiği için aynı fazlalıkların geri gelmesi gibi bir durum söz konusu değil. Yani eğer vücudunun üst bölgesi ince ancak basenleri geniş bir kişiyseniz ve basenleriniz işlem sonrası küçüldüyse, tekrar geniş basenli bir kişi olma ihtimaliniz düşük. Kilo almanız durumunda bile yeni aldığınız kiloların dağılımı büyük ihtimalle çok daha orantılı olacak. Bu bir kilo verdirme değil, şekillendirme yöntemi.