Yaşlanma belirtilerinden kurtulun

Yaşlanma belirtilerinden kurtulun
Güncelleme:

Peptide Mobilizer, kırışıklıklar üzerinde mucizevi sonuçlar yaratıyor.

Bilimi ve teknolojiyi güzellikte çığır açan ürünler geliştirmek için kullanılan Derma Plus MD ürünleri Este Cosmetics tarafından Türkiye’ye getiriliyor.

DermaPlus-MD tarafından geliştirilen Peptide Mobilizer, %60 Peptide içeriğiyle kırışıklıklar üzerinde mucizevi sonuçlar yaratıyor. Mimik çizgileri ve kırışıklıklarda çok etkili olan ürün, maksimum peptide oranı  %12 olan piyasadaki diğer ürünlerden farkını ortaya koyuyor.

Muhteşem bir antiaging serum olan Peptide Mobilizer, yüz hareketlerinin neden olduğu ince çizgi ve kırışıklıklara karşı rahatlama, savunma, dolgunlaşma ve sıkılaşma sağlar. %60 Peptide içeriğiyle güçlü antiaging tedavi sağlar.  İyileşme potansiyeli ve doku rejenerasyonunu artırırken, Kolajen I&IV, fibronektin ve glukozaminoglikanların uyarılmasıyla deri kalınlığını artırır. İnce çizgi ve kırışıklıklara neden olan kas kasılmalarını gevşeten serum, dermal ve epidermal nem oranını yükseltir. Ayrıca, resurfacers, peeling ve lazer tedavilerinin etkisini de artırır.

Ciltteki stresten ve yaşlanma belirtilerinden kurtulun…

Güneşin, stresin ve diğer olumsuz etkenlerin cilt üzerindeki olumsuz etkilerini yok etmek, cildi onarıp eski sağlıklı görünümüne kavuşmasını sağlamak için geliştirilen “C-LIPOIC SERİSİ” ışıltılı ciltler yaratır. Serideki ürünler; güneş hasarı olan, aydınlığını kaybetmiş ciltlerin ışıltısını geri kazanmasını sağlar. Antioksidan etkili seri, ciltteki serbest radikal hasarını önleyip gidermeye yardımcı olur.

C-Lipoic serisinde; C-Lipoic Antioxidant Serum, C-Lipoic Eye Therapy, C-Lipoic Mask, C-Lipoic Cleanser yer alıyor.

C-Lipoic Antioxidant Serum; Antioksidan etkili, antiaging, aydınlatıcı ve ışıltı verici serum. Vitamin C ve Alfa Lipoik Asit karışımını içeren bu zengin antioksidan tedavi, serbest radikallerle mücadele ederek yaşlanma belirtileri ve stresin ciltteki izlerini önler. Aynı zamanda ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü de azaltmaya yardımcı olur. Cildi sıkılaştırıp güçlendiren serum, cildin dokusunu ve tonunu dengeler. Ayrıca, güneş koruyucuların etkisini de artırır.

C-Lipoic Eye Therapy; İnce çizgilerde etkili, antioksidan, aydınlatıcı göz çevresi ürünü. Antioksidan ve peptid açısından zengin bu göz tedavisi, göz çevresini gençleştirmek için kullanılmasının yanında göz çevresindeki koyu halkaların ve şişkinliklerin görünümünü azaltır, aydınlatır ve daha ışıltılı bir göz çevresi yaratır. Göz çevresindeki rahatsız edici ince çizgi ve kırışıklıkları azaltır.

C-Lipoic Mask; Antiaging, antioksidan ve nem maskesi. Vitamin C, Alfa Lipoik Asit, antioksidanlar ve peptitler içeren bu zengin tedavi maskesi serbest radikallerin zararını önleyerek cilt bütünlüğünü güçlendirir, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. Cildi sıkılaştıran ürün cilde kaybettiği nemi verir.

 

C-Lipoic Cleanser; Bu antioksidan açısından zengin temizleyici, cildin yüzeyindeki kiri arındırırken aynı zamanda serbest radikal hasarı ve kolajen yıkımını önler. Vitamin C ve Alfa Lipoik Asit serbest radikallerle savaşarak hücre hasarını önleyerek tazelenmiş bir cilt yaratır.