Yaza özel altın öneriler

Yaza özel altın öneriler
Güncelleme:

Yazın tüm bakışları üzerinize toplamak istiyorsanız bu öneriler tam size göre...

Yaz aylarına girmeden önce kendinizi hazırlamanın farklı yolları var, ancak en önemlisi her yaş grubunun yapması gereken cilt bakımıdır. Yaza girişte ve sonrasında yaptıracağınız Arındırıcı, medikal ve altın kürlerden oluşan program ile güneşin etkilerini hasarsız bir şekilde atlatabileceğini dayanıklı bir cilt elde edebilirsiniz.

Ancak yaz boyunca daha genç ve taze bir görünüm için, özellikle 40 yaş üzerinde yüz cildinde incelme, aşırı kuruluk ve kırışıklıklar olan hastalarımızda daha ileri çözümler gerekiyor. Op.Dr. Ali Duman yaza hazırlık aşamasında uygulanabilecek yöntemler hakkında bilgi verdi.

 LAZER BİYOSTİMÜLASYON SONUÇLARI İNSANLARI GERÇEKTEN MEMNUN EDECEK TÜRDEN

 “ Bu tip hastalarda oldukça geliştirdiğimiz Lazer-Biyostimülasyon yöntemini uyguluyoruz. Bu işlemde öncelikle cilt altına 26 aminoasit,12 mineral ve vitaminlerden oluşan, FDA ve Avrupa Sağlık Örgütü tarafından onaylanmış ünlü kozmetik ve laboratuvarların formülü gençlik aşısı yapılıyor. Daha sonra özel dalga boyu ve frekansa sahip, sadece cildin belirli katmanlarına etki eden, gelişmiş lazerler uygulanıyor. Yaklaşık 1 saatlik işlemin ardından ciltteki yaşlanma miktarına göre bu işlem 3 hafta arayla 3-4 seans uygulanıyor. Bu sayede cilt kırışıklıkları açılırken aynı zamanda cildinizin kalitesi de artıyor. İşlemin etkileri hemen ilk seanstan 3-4 gün sonra ortaya çıkıyor. Tüm seanslar uygulandıktan sonra elde edilen sonuçlar insanları gerçekten mutlu edecek türden.. Lazer- Biyostimülasyon işlemini yalnızca yüz değil el, boyun ve dekolte bölgesinde de başarıyla kullanmaktayız.”

 ULTRASONİK SES DALGALARININ ENERJİSİ

Yine yüz gençleştirme için kullandığımız bir diğer yöntemse şu anda kozmetik ve cerrahisiz estetik alanındaki en yeni teknoloji “Ulthera“ uygulamaları.  Bu yöntem isminden anlaşılacağı gibi ultrasonik ses dalgalarının enerjisinden faydalanılarak ciltte gerginlik sağlanıyor. İşlem yaklaşık 45 dakika sürüyor.   Boyun, yüz, alın bölgesini germede ve kaşları kaldırmada çok etkin bir yöntem. Etkisi 3 hafta sonunda tam olarak ortaya çıkıyor yaklaşık 2-3 yıl kalıcılığı mevcut. Ulthera ile son 1 yıl içerisinde yüz germe operasyonlarımız neredeyse yarı yarıya azalmış durumda.

3D RADYO FREKANS İLE CİLTTE GENÇLEŞME

Bir diğer işlem ise 3D radyo frekans uygulaması. Bu yöntemde radyo dalgalarının enerjisinden yararlanarak ciltte germe ve gençleşme sağlanıyor. İşlem yaklaşık 45 dakika sürüyor.  Tüm yüz bölgesine uygulandığı gibi, popo kaldırma ve selüliti azaltma amaçlı basen bölgesine, çatlakları azaltmak için karın bölgesine uygulanabiliyor. İşlemin yüz germe ve popo kaldırıcı etkileri tek seansta yaklaşık bir hafta ortaya çıkıyor.  Çatlakları ve selüliti azaltıcı etkileri ise birkaç seansta ortaya çıkıyor. 

 LAZER LİPOLİZ MUCİZESİ

Çok miktardaki fazlalıklardan kurtulmak için daha önceleri klasik liposuction yöntemlerini kullanıyorduk. Hala ülkemizde en fazla tercih edilen yöntemin bu olmasına rağmen lazer teknolojisini uygulayan 3-4 merkezden biri bizim merkezimiz. Liposuction’ın travmatik operasyonu ve sonrasında ağrı,şişlik ve morarmaları ile günlük yaşama dönme konusundaki gecikmeler Lazer Lipoliz ile tamamen ortadan kalkıyor .İki gün sonunda ister spor yapabilir, ister havuza girebilirsiniz. Son bir kaç yıldır bu işlem için lazer teknolojisinden yararlanıyoruz.   Yağı eriten dalga boyunda ışık üreten,  Lazer lipoliz cihazlarıyla bu işlem yapılıyor. Genel anestezi almadan bel, basen ve göbek bölgesindeki fazlalıklarından ve gıdınızdan kurtulabilirsiniz.  Daha ince ayak bileklerine sahip olabilirsiniz.. Ertesi gün günlük hayatınıza dönebilirsiniz. Lazer-Lipolizin bir diğer önemli avantajı ciltteki sarkmaları da önlemesidir.” Bilgisini veren  Op.Dr. Ali Duman “bu işlemlerden ihtiyacınız olanları yaptırmak sizin kendinize olan güveninizi artıracak ve insan ilişkilerinizde kendinize olan güven artışınızla daha başarılı olmanıza yardımcı olacaktır.  Ancak en önemlisi aynaya baktığınızda kendinizi daha mutlu hissetmenizi sağlayacaktır.” Dedi.