Yaza şimdiden hazırlanmaya ne dersiniz?

Yaza şimdiden hazırlanmaya ne dersiniz?
Güncelleme:

Kalın kıyafetlerin arkasına gizlediğimiz vücudumuzu yaza hazırlamanın tam zamanı...

Estetik açıdan değişiklik planlayan ve yaza daha hazırlıklı girmek isteyenler için yapılabilecek estetik operasyonları Hisar Intercontinental Hospital Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Aydın Gözü’den öğrendik…

Yüz estetiğinde güncel ve güvenli çözümler ile yüzünüz eskimesin!

Yüz Gençleştirme

Yaş ilerledikçe ortaya çıkan değişiklikleri azaltmak, daha canlı ve ışıltılı bir görünüm isteyenler için cilt soyma işlemleri (lazer, peeling, dermabrazyon)  güneşten korunma gerektiren uygulamalardır. Cildin sorun yaratan üst tabakası gerektiği kadar alınarak alttaki dermal tabakadan kaynaklanan iyileşme ile yeni ve daha canlı, gergin bir cilt elde edilir. Benzer işlemler cildin yüzeyel tabakasını koruyup daha derin tabakalara çeşitli enerji kaynakları (ultrason, radyofrekans, ışık, lazer) ya da mikrotravma (dermaroller, eriyebilir iplerle askı) ile uyarı vererek de yapılabilir. Cerrahi olarak ise küçük kesilerin kullanıldığı sınırlı girişimler ve endoskopik yöntemler ile doğal ve kalıcı sonuçlar alınabilir.

Burun estetiğinde doğal, dengeli, işlevsel sonuçlar…

Burun Estetiği

Estetik burun ameliyatı ya da rinoplasti, burnun, yüz yapısıyla uyumlu olarak yeniden şekillendirilmesidir. Burnun boyutları (uzunluk/kısalık, genişlik/darlık) değiştirilebilir, kemer ya da girintiler düzeltilebilir, burun ucu ve delikleri şekillendirilebilir, eğrilikler giderilebilir, solunum ile ilgili sorunlar çözülebilir. Kişinin istek ve beklentisi de göz önünde bulundurularak, doğal, dengeli ve işlevsel sonuçlar elde edilebilir.

Kepçe kulaklar kabus olmasın!

Kulak Estetiği

Çocuk ve ergenlerde sıkıntı yaratabilen kepçe kulak ve kulağın diğer şekil bozuklukları, okul öncesi dönemden başlayarak kalıcı olarak düzeltilebilir.

Yeni kuşak protezler ile doğal ve kalıcı çözümler!

Doğuştan ya da gelişimsel (kilo verme, gebelik sonrası) olarak meme dokusu yetersiz olanlar, daha dolgun ve çekici göğüs isteyenler için yeni kuşak protezler güvenli ve kalıcı çözümler sunmaktadır. İlaçlar ya da çeşitli sıvı enjeksiyonları ile kalıcı bir sonuç mümkün olmadığı gibi, bu tür uygulamalar sağlığınıza da zarar verebilir. Yağ, kök hücre ve benzeri uygulamalar ise henüz deneme aşamasındadır. 

Güncel yöntemlerle iri memelerden güvenle kurtulun!

Meme Küçültme ve Dikleştirme

İri, sarkık memeler görünüm ve ağırlığa bağlı olarak yaşam kalitesini olumsuz etkiler. Duruş bozukluğuna bağlı sırt ve bel ağrıları, emzirme sorunları, omuz askı izleri, spor ve benzeri aktivitelerde kısıtlılık ve ruhsal sorunlar sıktır. Meme küçültme ameliyatı ile hafif-orta irilikteki memelerde süt kanalları ve meme başı duyusu korunarak, işlevsel olarak da yüz güldürücü sonuçlar alınabilmektedir. 

Güncel ve güvenli yöntemlerle sıkı ve daha çekici bir vücuda kavuşabilirsiniz!

Vücut Estetiği

Vücuttaki yağlanma ve şekil bozukluklarına yönelik girişimler arasında yağ şekillendirme ameliyatları (liposuction, liposhaping, lipofilling vb.) önemli yer tutar. Fazla yağlar küçük deliklerden ilerletilen kanüller yardımıyla vücuttan alınabildiği gibi, eksiklik olan yerlerde de kullanılabilir. Uygun hastalarda oldukça güvenilir ve yüz güldürücü ameliyatlardır. Germe ameliyatları daha ileri durumlarda uygulanır. Karın, kol, uyluk, popo vb.’de oluşan sarkma ve gevşeklikler giderilerek daha sıkı ve çekici vücutlar elde edilebilir.


Leyditurk.com