Yazın yıpranan cildinizi yenileyin

Yazın yıpranan cildinizi yenileyin
Güncelleme:

Molton Brown’un özel olarak seçtiği koleksiyonları ile yazın yıpranan cildiniz sonbaharda eski ışıltısını geri kazanıyor.

Molton Brown, dünyanın birçok farklı bölgesinden elde ettiği egzotik bitki esanslarını ve yağları, 40 yıla yayılan tecrübesi ile harmanlayarak yaşamı daha keyifli ve ayrıcalıklı kılan birbirinden özel ürünlere dönüştürüyor. Geniş ürün yelpazesinde yer alan şampuanları, el kremleri ve jelleri, vücut losyonları ve mumları ile Molton Brown, yaz ve güneşin etkisiyle yorulan cildinize komple bakım yapıyor.  Özel Molton Brown bakımı ile cildiniz bu sonbaharda da ışıltısı ile göz kamaştırmaya devam ediyor.

Pürüzsüz ellere sahip olmak için Molton Brown’ın ‘White Mulberry’ ve ‘Amber Cocoon’ serileri ile tanışın…

Yeşil çay ve mimozanın beyaz dutun anti aging özelliği ile harmanlanmasından oluşan White Mulberry Liquid Hand Wash, ellerinizi mükemmel şekilde temizlerken içeriğinde bulunan elemi yağı sayesinde ise nemini korumasına yardımcı oluyor. White Mulberry Soothing Hand Lotion ise, beyaz dut kökü sayesinde yaşlanmanın görünür belirtilerini azaltıp, ellerinizin uzun yıllar zarif ve bakımlı görünmesine yardımcı oluyor.

Kehribar esansı, Hindistan gayak ağacı, güveotu, Sibirya çamı esansı ve çeşitli aromatic yağların Molton Brown ustalığında harmanlanmasından oluşan Amber Cocoon Fine Liquid Hand Wash, ellerinizi en hassas şekilde temizliyor ve bakım yapıyor. Amber Cocoon  Soothing Hand Lotion ise, özel formülü sayesinde ellerinizi derinlemesine nemlendirip mevsim değişiklerinin neden olduğu etkilere karşı mükemmel bir koruma sağlıyor.