Yeni Black Musk ile içinizdeki tutkuyu keşfedin!

Yeni Black Musk ile içinizdeki tutkuyu keşfedin!
Güncelleme:

The Body Shop, ikonik “Musk” serisinin yeni parfümü “Black Musk” ile içinizdeki tutkuyu keşfetmeye davet ediyor...

The Body Shop, efsanevi serisi “Musk”ın en yeni üyesi “Black Musk” ile bizi, doğanın binlerce yıllık gizemini barındıran, en karanlık ve en şehvetli misk ile tanıştırıyor.

Ağız sulandıran Bambinella armudu ile harmanlanmış, tahrik edici meyan kökü ve bağımlılık yaratan siyah vanilya notalarını, yoğun ve güçlü siyah misk, badem özleri, patchouli ve çikolatamsı vetiver ile birleşip adeta afrodizyak etkisi yaratıyor.

Black Musk, The Body Shop mağazalarında ve online alışveriş sitesinde, 60ml Eau de Toilette, 50ml Eau de Parfum ve 20 ml parfüm yağı çeşitleriyle tercihinize sunuluyor.

Parfüm Ustaları Cécile Matton & Ralf Schwieger Esin Kaynağını Anlatıyor

Parfüm, onu kullanana nasıl bir ilham vermeli?

Cécile: Tutkulu, kendine güvenli ve baştan çıkarıcı

Ralf: Misk kullanmak kabarık kokulu bulut gibidir: bazıları masum beyazdır, bazılarının içinde fırtınalar kopar.

Yeni Black Musk kokusunun ilhamını nereden aldığını anlatabilir misiniz?

Cécile: Fikir, miskin karanlık yüzünü ortaya çıkarmaktı. Aydınlık ve karanlık bileşenler arasında yumuşak bir kontrast yaratmak istedik.

Ralph: Miskin tutkulu doğası olan, merak uyandıran ve daha yakından koklama ihtiyacı hissettiren eşsiz öğesini anlatmak istedik.

The Body Shop “Musk” serisi 35 yıllık efsane

İlk kez 1981\'de White Musk ürünüyle ortaya çıkan “Musk” serisi, sınırları zorlayan esansı ile bir kuşağın simge parfümlerinden biri oldu. Hayvanlar üzerinde test yapılmayan seri, doğa dostu olarak üretilen yapay miskle adeta bir efsane haline geldi. Yıllar içinde genişleyen The Body Shop Musk Ailesi yeni Black Musk ile birlikte toplam 5 üründen oluşuyor. Beğeninize sunulan parfümler artık yenilenen modern tasarımları ve zarif kutularıyla…