Acaba sizden hoşlanıyor olabilir mi?

Acaba sizden hoşlanıyor olabilir mi?
Güncelleme:

Erkeklerin beden dillerinden size karşı ne hissettiklerini anlayabilirsiniz.

* Parmak uçları içeri dönük olarak karşınızda oturuyorsa fiziksel reaksiyona pek güvenmiyor olabilir. Onu oldukça fazla heyecanlandırıyorsunuz demektir. Bacaklarını sallıyorsa eğer heyecanını önlemeye çalışıyor.

* Onun bulunduğu ortama girdiğinizde yüzünde bir şaşkınlık varsa eğer size bakmaya hazırlanıyor olabilir. Erkek bakışlarıyla etkilemek için önce hazırlık yapar.

* Size 3 saniyeden daha fazla bakıyorsa eğer sizden hoşlandığına emin olabilirsiniz.

* Çarpık bir gülümsemenin yanında sizi inceleyen bakışlar atıyorsa bunun anlamı 'şuanda aklımdan neler geçiyor bir bilsen' olabilir.

* Erkekler sevdiklerini kocaman gülümsemelerle karşılamayı tercih etmezler. Bu yönleriyle de bizden ayrılırlar. Ancak ateş bacayı sardığı zaman o kocaman gülümseme yüzlerinden eksik olmaz.

* Sizi gördüğü zaman yüzünüze doğru eğiliyorsa eğer bu içgüdüsel bir harekettir. Yüzünüze başını eğerek bakıyorsa sizi öpmek istiyordur.

* İlkel güdüler ayrıca bacaklarını açarak size dönük olarak durmasını sağlıyor. Bunun için ona kızmayın. Çünkü bu onun elinde olan bir şey değil. Ellerini cebine atması da aynı içgüdüyle yapılan bir başka hareket.

* Başka biriyle konuşurken bile omuzlarının size dönük olması size olan ilgisini gösterir. Bedeninin üst kısmı kimle konuşursa konuşsun size dönük olacaktır.