''Aldatmada duygu yoksa NO PROBLEM !''

''Aldatmada duygu yoksa NO PROBLEM !''
Güncelleme:

Posta gazetesinin yazarından, kadın ve erkek ilişkileriyle ilgili ezber bozan açıklama !

Posta gazetesi yazarlarından Yazgülü Aldoğan, son kitabı "Ve Güneşi Göremedi Şafak"la ilgili verdiği röportajda kadın ve erkek ilişkileriyle ilgili ezber bozan açıklamalarda bulundu.

Radikal'den Müge Akgün'e konuşan Aldoğan, "Erkeğin aldatmasının önüne geçemeyeceğinize göre içinde duygu yoksa görmemezlikten gelin!" dedi.


İşte röportajın o kısmı:

"KADIN ROMANTİZM, ERKEK SEKS PEŞİNDE"

- Kimi bölümlerde çuvaldızı kadın lara batırdığın da oluyor.

Kadınlar mükemmel değil tabii. Roman kahramanım Şafak da çok hatalar yapıyor ve bunları fena ödüyor. En büyük hata empati yapamamak! Erkeklerle kadınlar birbirini anlamıyor. Çok klasik olacak yine ama ayrı dünyaların insanlarıyız. İsteklerimiz, beklentilerimiz, zevklerimiz farklı. Aynı dili de konuşmuyoruz. Kadın romantizm, erkek seks peşinde. Kadın onun dünyası olmak istiyor, erkek arkasını dönüyor! Çiftler birbirini yargılamaktansa empati yapmaya çalışmalı.

KADIN, İÇİNDE DUYGU OLMAYAN ALDATMAYI GÖRMEZDEN GELSİN

- Kadınlar hiç bitmeyen sorgulamalarla kendilerini karşılarındaki erkekten daha çok yoruyor, kendi kendini yok etmeyi bile seçebiliyor. Ne yapmalı erkekler aldatmaktan vazgeçmeyeceğine göre? Romanı yazdığın süre boyunca bunu çok düşünmüş olmalısın?

Erkek aldatır. Kadın da aldatmak ister, ama cesaret edemez. Ama değecek birini bulduğu zaman da gözünü karartır, aldatır. Erkek değmese de aldatır! Ben şunu savunuyorum: Erkeğin aldatmasının önüne geçemeyeceğinize göre içinde duygu yoksa görmemezlikten gelin! Yani erkek sıradan bir cinsellik yaşamışsa ve bunun farkına da varmamışsanız varmayın daha iyi.

Ama bir cinsellik yaşamadan bile duygusal bir beraberlik yaşamaya başlamış ve sürdürüyorsa, sürekli bir başkasını düşünüyor, arıyor, mesaj atıyorsa elini bile tutmamış olsa, sizin ilişkiniz bitmiş demektir. Bence sırf çocuklar ve düzeni sürdürmek adına, uzatmaya değmez.