Annesi gibi davranan kadınları sevmiyolar !

Annesi gibi davranan kadınları sevmiyolar !
Güncelleme:

İşte erkeklerin gözünde hoş görünmeyen kadın davranışları...

Erkekler kadınları, kadınlar da erkekleri anlamakla geçirirler bir dönemlerini. Sonrasında ise aradaki farklı kabul edip, akışına bırakırlar. Erkeklerin gözünden kadınlar nasıl görünüyor ve hangi hareketlerinden hoşlanmıyorlar?

Kavgacı tavırlar

Sürekli iğneleyici konuşarak, hassas konulara değinen kadınlar, erkekleri kızdırır ve fevri davranışlar sergilemesine neden olabilirler.

Annesi gibi davranışlar

Erkekler, çocuk ruhlu olsalar da, kendilerine annesi gibi davranan kadınlardan hiç haz etmezler. Dengeyi çok iyi tutturup, onları sürekli değiştirmeye çalışmaktan vazgeçmelisiniz.

Merak

Gereğinden fazla meraklı olabilen kimi kadınlar, en ince ayrıntıya kadar bilgi sahibi olmak isteyip, erkeklerin özgürlük alanını kısıtlarlar. Bu nedenle fazla üzerine gitmeden, kişisel özgürlüğe önem verip yer yer ayrı zaman geçirmeyi bilmelisiniz.

Sahiplenme

Fazla sahiplenme duygusu, hiç kimsenin hoşuna gitmez; özellikle de erkeklerin. Onlara sahibiymişsiniz gibi davranmanız sizden uzaklaşmasına ve sıkılmasına neden olacaktır.

Muhtaçlık

Erkeklere ihtiyacınız olduğunu gösterip, onların güçlerini zaman zaman ön plana çıkarmak çok hoşlarına gidecektir; ancak bunu abartmamak gerekir. Onlarsız bir adım atamaz hale gelmek, sizi erkeğinizin gözünden düşürecektir. Onlara muhtaç olmadan, gerektiği kadar yardım almalısınız.

Bağımlı olma

Aldığınız kararlarda partnerizin fikrini sormanız, hoş bir jest olacaktır. Ancak bunu abartıp, attığınız adımı ona danışırsanız, erkeğinizin fazlasıyla sıkılmasına neden olacaksınız.

Yüksek sesle konuşmak

Daima, yüksek sesle abartılı bir biçimde konuşan kadın, erkeğe itici gelecektir. Erkeğin kendi kişiliği ne olursa olsun, kadında hanımefendiliği arar. Erkeklerin bulunduğu ortamda da kız kıza davrandığınız gibi hareketler sergilemeniz, sizi sevimsiz bir hale sokacaktır.

Kişisel alana müdahale

Cep telefonu ve e-maillerini kontrol edip, kurcalamanız partnerizin gözünden düşmenize neden olacaktır. Özgürlüğünün kısıtlandığını hisseden erkek, tepkisini sert şekilde göstererek sizi kırabilecektir.