Aşk ateşi neden söner?

Aşk ateşi neden söner?
Güncelleme:

Partneriniz son zamanlarda sizinle pek ilgilenmiyor mu?

Size karşı olan duygularında ve seks isteğinde azalma olmuş olabilir. İşte cinsel isteğin azlamasına sebep olan, aşk ateşini söndüren sebepler..

1- Size kızgın
Partneriniz size kızgınsa çoğunlukla sebebini bilirsiniz. Ufak probleminizi çözmek elinizde.. Hoşuna giden şeyleri yaparak, aranızdaki buzları eritebilirsiniz. 

2- Stresli
Partneriniz yoğun ve stresli bir günün ardından rahat bir uyku çekmek isteyebilir. Siz bu durumda ona masaj yapın, sorunlarını dileyin ve anlayışlı olun. Sakinleştirici şekilde konuşun.. Sonra mı, gerisi size kalmış..

3- Bağlanmak istemiyor
Partneriniz bağlanmaktan korkan biriyse ancak sizden vazgeçemiyorsa bu dönemi birlikte atlatabilirsiniz. Onu sıkmayın, bağlılıkla ilgili şeylerden konuşmayın. Arkadaşlarınızlayken ona güvendiğinizi, ilişkinizi acele etmeden yaşamaktan yana olduğunuzu anlatın. Bu onun streslenmesini önleyecektir.

4- Yatakta kendinden emin değil..
Yatakta onunla birlikte olmaktan zevk almadığınızı hissetmesi onun kendine olan güvenini alt üst eder. Yatakta sizi baştan çıkaran, hoşunuza giden şeyleri onunla paylaşın. Bu libidosunu canlandıracaktır.

5- Ayrılmak istiyor..
Erkekler ayrılmak istiyorlarsa, önce fiziksel uzaklığı seçerler. Böyle birşeyden şüpheleniyorsanız aranızdaki ilişkide gördüğünüz eksiklikleri ve nedenlerini ona sorun. Ayrılıkla sonuçlanacağını düşünüyorsanız kendinizi buna hazırlayın ve hayatınızı yeniden planlamaya çalışın.