Aşkı satın almak mümkün mü?

Aşkı satın almak mümkün mü?
Güncelleme:

Yapılan bir araştırmaya göre ne kadar çok para kazanırsanız aşkı bulmanız o kadar kolay oluyor...

İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre, yılda 50 bin sterlin (yaklaşık 183 bin lira) ve üzeri para kazanan insanlar, çok daha kolay bir sevgili bulabiliyor. Buna göre, ne kadar çok kazanırsan “aşk bulman” o kadar kolay oluyor. Araştırmada yılda 50 bin sterlin kazanan insanların sadece yüzde 4’ünün hayatlarında kimsenin olmadığı tespit edildi.

Yılda 9500 sterlinden (34 bin 500 lira) az kazananların ise yüzde 17’si partner bulamıyor.Sevgililer Günü için Mintel araştırma şirketi tarafından yapılan  araştırmada, yılda 50 bin sterlin üzeri kazananlar, diğer daha az kazananlara göre hayatları boyunca 5 kez daha fazla âşık oluyor. Mintel’de çalışan analiz uzmanı Richard Cope, “İyi para kazanan kişiler, daha iyi mekânlara giderken, paralı ‘çöpçatan’ sitelerine de daha fazla giriyorlar. Yani çok fazla para kazananın daha fazla sosyal fırsatları bulunuyor. Bunun sonucunda daha fazla partnerle tanışıyorlar” dedi.

‘Sevgililer Günü’ Erkekler İçin Daha Önemli

Araştırmada ortaya çı kan il ginç bir di ğer un sur ise er kek le rin Sevgililer Gü nü ’ne kadınlardan  daha çok önem vermeleri. Ankete katılan erkeklerin yüzde 26’sı bu özel gü nü “aşk la rı nı or ta ya koymak için iyi bir fır sa t” olarak değerlendirirken, kadınlarda bu rakam ise yüz de 19’da kalıyor.