Bu davranışlar kadınları mest ediyor

Bu davranışlar kadınları mest ediyor
Güncelleme:

Kadınlar sandığınız kadar zor, sandığınız kadar çekilmez değil.

Kadınlardan bu kadar çekinen, korkan erkeklere bazı tavsiyelerimiz var.

Her kadın erkeklerde bir takım özellikler arar, ilişkilerini ona göre planlar. Ama bazı özellikler vardır ki kadınlar asla onları es geçmez. İşte kadınların erkeklerde aradığı 3 önemli davranış biçimi. Bu tavsiyeler çok işinize yarayacak...

Saygı

Evet saygı. Aslında bu sadece kadınlar için değil, erkekler için de oldukça önemli bir kuraldır. Çünkü saygının olmadığı bir ilişkide aşk olmasa da olur diye düşünülür. Saygı ikili ilişkilerde oldukça önemli bir yere sahip. Kısacası ilişkiyi ayakta tutan en önemli etkendir. Bir kadına saygı gösterdiğiniz takdirde karşılığını mutlaka alırsınız. Mutluluğun en önemli adımı saygıdır unutmayın.

Paylaşmak

Daha sıcak, daha samimi ilişkiler için paylaşım önemlidir. Kadınlar her şeyi paylaşabileceği, anlatabileceği ve aynı şekilde erkeğinin de kendisine her konuda açık olduğu bir ilişki yaşamak isterler. Eğer bir kadına aşıksanız onunla her konuyu paylaşın ve onunda her konuyu sizinle paylaşabileceğini hissettirin.

Tutarlılık

Partnerinizi kaybetmek istemiyorsanız söylediğiniz sözlere ve yaptığınız hareketlere dikkat etmelisiniz. Tutarsızlık yani verilen sözlerin tutulmaması, yada söylenen sözlerin aksinin yapılması ve unutulması bir ilişkinin bitmesinin başlıca sebebi olabilir.