Bu mesajlar erkekleri çıldırtıyor

Bu mesajlar erkekleri çıldırtıyor
Güncelleme:

Hiç olmadık zaanlarda gelen o mesajlar erkekleri çıldırtmaya yetiyor.

Erkeklerin öyle zamanları vardır ki o zamanlarda ona gelen her türlü etki onu çıldırtmaya yeter. Özellikle hiç olmadık zamanlarda gelen mesajlar bu konuda en başarılılarıdır.

İşte o mesajlar...

1- Günün ilk saatlerinde ya da iş çıkışına yakın bir zamanda gelen "Ne yaptın?" mesajı.

2- Bir telefon görüşmesi yaparken gelen mesaj sesi ve sonrasında gelen "Telefonun niye meşgul, kimle konuşuyorsun?" mesajı.

3- Bir işi olduğunda ve cevap yazamadığında gelen "İşin benden daha önemliyse rahatsız etmeyin seni!" mesajı.

4- Tek bir kelimeyle cevaplanacak bir mesaja yazdıkları tek kelimelik cevap sonrası gelen "Sana yazdığım uzun mesajın cevabı bu mu?" mesajı.

5- Mesajlaşma alışkanlığı olmamasına rağmen yine de cevap yazan erkeğe gelen "Hep ben mesaj atıyorum. Sen bana değer vermiyor musun? Niye hiç yazmıyorsun!" mesajı.

6- Görmedikleri ya da cevap yazamadıkları bir mesaj sonrası gelen "Yazdıklarıma cevap vermiyorsun, sen artık beni eskisi kadar sevmiyorsun" mesajı.

7- Olumsuz bir cevap verdiklerinde gelen "Sen bilirsin..." mesajı.

8- İsteğinizi olumsuz karşıladıkları anda yolladığınız "Peki..." ile biten imalı mesajlar.

9- Her gün telefonla ya da yüz yüze görüşmelerine rağmen telefonlarına gelen " Bir sorun mu var? Bu gün hiç mesaj yollamadın. Sorun varsa konuşarak çözebiliriz." mesajı.

10- "Sen hiç romantik mesajlar atmıyorsun. Romantik mesajları hep ben yolluyorum. Beni eskisi kadar sevmiyor musun?" mesajı.

İşte bu mesajlar erkekleri çıldırtmaya yeten mesajlar. Bir daha mesaj yolarken bir kere daha düşünün.

Kaş yapayım derken göz çıkartmayın!