Bu tipleri hayatınızdan biran önce çıkarın..

Bu tipleri hayatınızdan biran önce çıkarın..
Güncelleme:

İşte uzak durulması gereken arkadaş profilleri...

Arkadaş her şeydir. Ama bazı durumlarda herkes arkadaş kavramının altını dolduramayabiliyor. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun bazen öyle arkadaşlar geliyor ki ömrünüzden ömür çalabiliyor. Siz siz olun sonradan keşke dememek için arkadaş seçiminizde dikkatli olun. Aksi takdirde o arkadaşınız dediğiniz kişiler tarafından bir yerlerde sürüklenir, iyi niyetinizi suistima ettirebilirsiniz. İşte uzak durulması gereken arkadaş tipleri;

Dedikoducu arkadaş: Başkalarının hakkında da konuşsa dedikodu dedikodudur ve iyi bir şey değildir. Bugün başkasının arkasından konuşan yarın sizin arkanızdan konuşur.

Sorumsuz arkadaş: Bir yere gitmek için kararlaştırdığınızda ekilen taraf olabilirsiniz, ya da arkadaşlığınız boyunca arkasını toplamakla meşgul olursunuz.

Geçimsiz arkadaş: Ona buna sataşır, sizden başka kimsesi kalmamıştır yanında. Herkes onunla nasıl geçindiğinizi merak eder durur oysaki siz iyi niyetinizden ya da kimseyi kırmak istemediğinizden yanındasınızdır.

Avanak arkadaş: Aman aman diyelim! Akılsız dostum olacağına akıllı düşmanım olsun dedirtir.

Nerde akşam orda sabah tipler: Gezmeyi eğlenmeyi ortamlara girmeyi çok sever. Evle arası hiç yoktur. Sürekli sizi oradan oraya emrivaki yöntemlerle sürükler.

İşi düşen arkadaş: Sizin etinizden sütünüzden faydalanır. Zor zamanda yoktur, kendi zor zamanında peşinizden ayrılmaz.

Özgüven abidesi arkadaş: Genellikle çok konuşurlar ve konuşmalarında sürekli kendilerini överler. Her şeylerine o kadar güvenirler ki siz bile artık onun gerçekten o nitelikleri taşıdığını düşünürsünüz. Aslında o sahip olamadıklarını diliyle örtbas eder ve boş konuştuğunun farkında değildir. Siz de bu arkadaş tiplerini genellikle kıramadığınız için gerçekleri onun yüzüne söyleyemediğiniz için kendinizi kötü hissedebilirsiniz.