Burçların duygu dünyası ne durumda?

Burçların duygu dünyası ne durumda?
Güncelleme:

Zodyaklı, burçların duygusal dünyasına yaptığı derin yolculuğa sizi de davet ediyor.

Bazı insanlar, mantığı ile hareket etmeyi tercih ederken, kimisi de kalbinin sesini dinlemeyi sever. Kimisi romantik akşamların vazgeçilmez prensi/prensesi olurken, bazıları da duygularını o kadar gün yüzüne çıkarmaz. 

Yıllardır aradığınız hayatınızın aşkı tam karşınızda duruyor ama siz onun romantik bir serseri mi, duygularını gizleyen bir realist mi olduğunu bir türlü anlayamıyor, dolayısı ile yaklaşmaktan çekiniyorsunuz. Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık platformuSiberalem’in burç yorumcusu Zodyaklı, sizi, burçların duygu dünyasına yolculuğa davet ediyor.

Koç ve Yükselen Koç

Koç burçları garantici insanlardır. Eğer ilk kez aşık olmuşsa kapılarını sonuna kadar açacak ve karşısındaki insana bütün varlığını sunacaktır. Fakat karşınızda yaralanmış bir Koç varsa yandığınızın resmidir. Yaralı bir Koç robot gibidir, güvenmez ve güven vermez! Öylece durur, sizden bir hamle de beklemez. Korkuları duygularının önüne çoktan geçmiştir. Zamanında kırılmış olan kalbi bir daha düzelmez gibi bozuk atmaya devam edebilir. Yapmanız gereken önce onu sakinleştirmek ve aşkın keyif verdiği kadar acı vermesinin de normal bir şey olduğunu öğrenmesini beklemektir.

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta yakın bir akrabanız ya da dostunuzun yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Özellikle maddi konularda gerçekçi davranmanızı gerektirecek bir haftadasınız, hesaplarınıza dikkat etmeye özen gösterin.

Boğa ve Yükselen Boğa

Boğa burcu insanları duygusal değillerse bile romantizmden gerçekten keyif aldıklarını söyleyebilirim. Belki filmlerde, kitaplarda görülen klişe romantizm bile onlara yeterli gelebilir. Duyguları derinlemesine yaşamaları biraz yüzeysel olacaktır. Fakat bu yaşadıkları duygunun derin olmadığı anlamına gelmez. Onlara ayak uydurun, karşınızda sizi romantizmin doruklarına çıkarabilecek bir insan var. Yapmanız gereken sadece ateşi biraz körüklemektir.

Haftanın tavsiyesi: Aile büyüklerinizin bir konuda sizin fikrinize ihtiyacı olabilir. Eğer ailenizle ortak bir iş yapıyorsanız bu hafta istemeden de olsa atmanız gereken bir imza gündeme gelebilir, bu konuda kalbinizin sesini dinlemenizde fayda vardır.

İkizler ve Yükselen İkizler

İkizler burcu için bilim kolları sıvadı ve neyi sevip sevmediğini anlamaya çalıştı. Ama İsviçreli bilim adamları da çaresiz! İkizler burcu duygusal bir burç gibi görünüp, biraz kalas olabilir. Ya da tam bir kalas gibi görünüp inanılmaz duygusal davranışlar sergileyebilirler. Artık biraz sizin şansınıza kalmış bir şey. Ama İkizler burcu için net bir şey söyleyebilirim, bu burcun insanı kesinlikle tutkuludur. İkizler burcu ile birlikte olurken yaşamınızın her alanında tutku hakim olacaktır. Eğer sakin bir insansanız delirmeye hazır olun!

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta çocuklarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu arada yalancı gebeliklere dikkat edin. Yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Yengeç burcu insanı duygusaldır. Aslında duygusallıktan anladığınız, sulu gözlülükse yanılıyorsunuz! Bu insanlar her duyduğuna ağlayan, her gördüğüne hüzünlenen kimseler değildir. Empati yetenekleri fazla geliştiği için aşırı derecede merhametli olabilirler. Bu da bazen onları anlaşılmaz, alıngan yapabilir. Yengeç burcu insanına naif davranmalısınız, çünkü onlar sizleri incitmemek için ellerinden gelenin fazlasını denemeye her zaman hazırdır.

Haftanın tavsiyesi: Bürokratik işler için kolları sıvamaya başlayabilirsiniz. Uzunca koşturmanız gereken bir hafta sizi bekliyor!

Aslan ve Yükselen Aslan

Aslan burcu insanı hem duygusal, hem romantik, hem de tutkuludur! Fakat egolarına zarar gelmesinden öyle korkarlar ki, bu üç muhteşem duyguyu yaşamaktan kendilerini mahrum bırakırlar. Kendilerini hayatın akışına bırakmak isteseler de, onları tutan bir güç her zaman vardır. Belki bu insanları açmak biraz zaman alacaktır ama çözüldüklerinde aşkı gerçekten güçlü bir şekilde yaşadıklarını görebileceksiniz.

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta bir ilişkiyi sonlandırma enerjiniz yüksek, bu iş ya da gönül işleri olabilir. Ya da bitmiş bir ilişkiden ümitlerinizi kesmeniz söz konusu olabilir.

Başak ve Yükselen Başak

Başak burçları soğuk, duyguları sakin ve zamanında yaşayabilen insanlardır. Onların kafalarında bir zaman çizgisi, bir düzen ve buna bağlı bir plan vardır. Bu yüzden kendileri gibi olmaktan hep uzak kalmışlardır. İlk adımı her zaman sizden bekleyebilirler. Belki sizin için güzel bir sürpriz yapacaklardır ama muhakkak bunu planlamış ve zamanlamış oldukları için beklemek zorunda kalacaksınızdır. Sabırlı olun, zamanla bu insanların içindeki tutku ateşini görebileceksiniz.

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta nihayet maddi olarak rahat hissedebilirsiniz kendinizi. Uzun zamandır var olan bir borç, ödeme gündeme gelebilir. Bu ödeme ile epey rahatlayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Terazi burcu insanları biraz sabit fikirli, sabit davranışlı olabilirler. Ritüelleri, sürekli izledikleri bir yol olabilir. Bu da duygular anlamında da kendilerini tekrara sürükleyebilir. Terazi burcu insanı biraz melankolik yapıya sahip oldukları için onların hüzünlü mü yoksa romantik mi davrandıklarını anlamakta zorlanabilirsiniz. Onları tanımak için sözcüklerinin altında yatan sihirli anlamlara bakın, duygularının şifreleri sözcüklerinde gizlidir.

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta eğitimler, kurslar konusunda bir takım aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Sınavlardan başarısız notlar, mesleki performansınızda düşüş gerçekleşebilir. Endişe etmeyin bunlar geçicidir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Akrep burcu insanları gerçekten tutkuludurlar. Onlarla birlikte olmak uzun soluklu fantastik bir dünyaya girmek gibidir. Sizin ayaklarınızı keyifle yerden keseceklerdir. Varlığınız nihayet bu aşkla bir anlam kazanabilir, siz bu hisleri doruklarda yaşarken gün gelecek ve sizden bu hislerin karşılığını isteyecektir. O güne dek, sizi karşılıksız bir şekilde seven insanın sizden bitmek tükenmek bilmeyen beklentileri karşısında şoka girebilirsiniz. Yalnız dikkat, eğer beklentilerini karşılamazsanız yere düşüşünüz epey canınızı acıtabilir!

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta kariyerinizle ilgili önemli bir görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Bu görüşme sonucunda rütbeniz, alanınız değişebilir.

Yay ve Yükselen Yay

Yay burcu insanları naif, hassas ve empati yeteneği gelişmiş diğer bir burçtur. Yalnız sizi sevgiden, aşktan boğabilir. İlgisinden yorulabilirsiniz. Hele siz kişisel alanınızda biraz yalnızlıktan, aşkta biraz sadelikten hoşlanıyorsanız bu ilgi sizi epey yoracaktır. Yay burcu insanı için ‘ben’ diye bir şey yoktur. Onun için her zaman ‘biz’ vardır ve emin olun ‘biz’ olmadan meydanı terk etmeyecektir!

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta arkadaşlarınızın organizasyon, parti ve etkinliklerine katılabilirsiniz. Gözlerinizi iyi açın bu etkinliklerde kalbinizi heyecanlandıracak yeni isimlerle tanışma fırsatınız olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Oğlak burcu insanı soğuk, sakin ve oldukça realist insanlardır. Hatta neredeyse monoton diyebiliriz. Sabit alışkanlıklarını yerine getirmekten keyif alabilirler. Otoriter yapıları sizi genel olarak yorabilir. Belki size sevgiliden daha çok herhangi bir çalışanı gibi davranışlar sergileme hatasını yapabilir. Bu durumlarda onu azarlamak yerine, neler hissettiğinizi ona belgelerseniz hatasını telafi etmek için çaba gösterecektir.

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta kendi iç dünyanızda çalkantılar gerçekleşebilir. Geçmişe dönüş yaşayabilir, geçmişe özlem duyabilirsiniz. Pişmanlıklarınızı düşünmekle vaktinizi harcayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Kova burcu insanları biraz bencil bir yapıdadır. İnsanların başka başka karakterde olabilecekleri gerçeği onlar için anlamsızdır. Belki kendilerini biraz mükemmel zannediyor olabilirler. Kova burcu insanı sizi değiştirmeye, kendi istediği standartlara getirmeye çabalayacaktır. Eğer bunu gerçekleştiremezse, hemen başka biri için aynı şeyleri uygulayacaktır. Kısacası, sizler onlar için bir proje gibi olabilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken şey onu olduğu gibi kabullenip, değiştirmemek ve değişmek istemeyeceğinizi ona göstermek olacaktır.

Haftanın tavsiyesi: Bu hafta maddi olarak kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Uzun süredir peşinde olduğunuz bir eşyaya sahip olabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Balık burçları aslında oldukça romantik, tutkulu insanlardır. Fakat bu burcun insanını da korkuları ve endişeleri yönetebilir. Aslında söylediğinin tam aksini hissediyor olabilir ya da hissettiğinin tam tersini söyleyebilir. Balık burcu ile yaşam hep bir sınav gibidir. Size güvenene kadar sizi sınayacak ama size asla güvenmeyecektir. Yaptığı her saçma hareketi genellikle kaybetme korkusu baskın geldiği için yapmaktadır. Yapabileceğiniz çok da bir şey yoktur, onu olduğu gibi kabullenmek bir çözüm gibi görünebilir.

Haftanın tavsiyesi: Nihayet maddi sıkıntılarınız geçiyor. Hatta büyük bir ikramiye, zam ya da hiç beklemediğiniz bir ödeme ile oldukça rahatlayabilirsiniz.

Leyditurk.com