Daha Çabuk Orgazm Olmanın Yolları !

Daha Çabuk Orgazm Olmanın Yolları !
Güncelleme:

Seks öncesinde arkadaşlarınızla yemekteyken, işteyken partnerinizle ateşli bir seks yaptığınızı hayal edin...

Partnerinizle karşılaştığınızda seks için ne kadar istekli olduğunuza şaşıracaksınız.

Kegel egzersizleri yapın. Kadınlarda vajinal orgazmı artırdığı, kasları çalıştırdığı bilinen bu egzersizle daha hızlı orgazm olabilirsiniz. Bu egzersizleri yaptıktan sonra iyi sonuçlar aldıysanız devam edin.

Eğer şehvetli hissediyorsanız seksten önce ön sevişmeyi uzun tutabilirsiniz. Ufak tefek oyunlar sizi doruklara taşıyabilir.

Erkeğin orgazmını kontrol edebilmesi, kadının daha çok orgazm olma şansını artırır. Vücutlarınıza hassas, ateşli hareketlerle dokunun. Çıkabildiğiniz kadar doruklara tırmanın ve kendinizi tutun. Partnerinizde aynı şekilde davransın. Bunu birkaç kez yaptıktan sonra akışına bırakın gitsin

Ne tür bir orgazm hedefliyorsunuz. Klitoral ise, bunu kolaylaştıracak bir pozisyon seçin. Parmaklarınızla tahrik gücünü artırabilirsiniz. Eğer G noktası orgazmını tercih ediyorsanız sizin üstte olacağınız bir pozisyon seçin. Maksimum his için ilişki sırasında kalçalarınızdan bastırın.

Her orgazm için farklı tahrik yöntemi kullanın. Bir kereden daha fazla orgazm olma şansınız var. Birbirinizi her seferinde farklı şekillerde tahrik edin. Partneriniz orgazma çok yaklaştığında farklı teknikler kullanın.

Nefes kullanımı çiftleri seks moduna sokan en önemli etkenlerden biridir. Bazıları nefesi tutmanın orgazmı hissetmeyi daha da artırdığını belirtiyor. Bazıları da bunun tam tersini savunuyor. Orgazm öncesinde ve sırasında derin ve yavaş nefes almaya devam edin.

Orgazm öncesinde vücudunuzun ne söylediğine kulak verin. Orgazm işaretleri beyin tarafından fark edilebilir. Orgazm sırasında vücudunuzun durumuna dikkat edin ve yönlendirin. Beyninizin sizeişaret ettiği noktalara odaklanın; \"Aha! Nefesini tutuyor ve ayaklarını daha da uzatmak istercesine kasıyor. Bunun anlamı orgazm istiyor. Şimdi daha iyisi için ayrılma veya orgazm olma zamanı!\" Seks sırasında sesler çıkarmayı unutmayın. Sesler daha seksi hissetmenizi sağlayacak ve vücudunuzu ekna edici olacaktır.

Orgazm sırasında titremenizle ilgili üzülmekten vazgeçin. Partneriniz tanıdığınız birisiyle zaten sizin heyecanınızı bilir. Seks için doğru yer diye birşey yoktur, yatak odasının dışında her yer uygundur.

Yavaşlık erkeğin orgazmını azaltır. Erkekler hemen sonuca ulaşmak isterler, git geller onu yorar. Kadınlar ise tam tersi orgazm noktasına tekrar tekrar çıkabilirler. Partnerinize orgazm noktasına birlikte ulaşmaya yardımcı olun. (iVillage)