Erkeğin kur yaptığını nasıl anlarsınız?

Erkeğin kur yaptığını nasıl anlarsınız?
Güncelleme:

Eğer bir erkek sizden hoşlandıysa bunu çeşit çeşit yollarla size anlatmaya çalışır.

Kadınlara oranla hoşlandığını daha fazla belli etme eğiliminde olan erkekler, bunu davranışlarına yansıtır. Sizin ilginizi çekebilmek için türlü türlü yollara başvurur. Bir erkeğin size kur yaptığını, sizden hoşlandığını onun size bakışlarından ve hislerinizden anlayabilirsiniz.

İlk olarak bakışlar bu durumda çok şeyi anlatır. Eğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa, gözlerinizin içine bakar ancak gözlerini zaman zaman kaçırır. Bu utangaçlığından ve size olan hislerinden kaynaklanır. Bir diğer hoşlanma belirtisi ise, siz onun etrafından geçerken, birden susup dikkati sizin üzerinize yoğunlaşır.

Sizinle konuşmak veya tanışmak için türlü bahaneler bulmaya çalışan erkekler, ayrıca bir arkadaş ortamındaysanız sizin oturduğunuz yere yakın yer seçer. Masada size odaklanan sizden hoşlanan erkek size ikramlarda bulunur, sigaranızı yakmaya çalışır, size eşlik etmeye çalışır. Bir diğer nokta da sizden hoşlanan erkek, telefonunuzu öğrenmeye çalışır, sizinle buluşmaya ve daha fazla zaman geçirmeye çalışır. Bazen ortak arkadaşlarınızdan sizin hakkınızda ipuçları da almaya çalışabilir.