Erkekler bu kelimelere dikkat etmeli

Erkekler bu kelimelere dikkat etmeli
Güncelleme:

Beyler dikkat ! Biz bu kelimeleri üzgün ve kırgın olduğumuzda kullanıyoruz..

İşte kadınların bir tartışma ortasında ya da üzgün olduğumuz anda kullandığımız kilit kelimeler ve aslında ne demek istediklerimiz.

Peki...

Bu kelime haklı olduğumuzu bildiğimizi artık tartışmayı bitirmek istediğimizi ve sizin de bunu kabullenip susmanızı istediğimizi anlatır. Sizlere tavsiyem: eğer tartışmayı uzatmak ve karşınızda bir canavar görmek istemiyorsanız sadece "Haklısın hayatım" deyip susmanız.

Hiçbirşey yok...

Bakmayın birşey yok dediğimize aslında ortada öyle birşey vardır ki... Sizlere tavsiyem: endişelenmeye başlayıp, ne olduğunu sorgulamanızı tavsiye ederim.

Tamam...

Uzun süredir yaptığınız yanlışlar hakkında ne zaman farkına varıp, özür dileyeceğinizi düşünüyordur.

İhtiyacımız var...

Son zamanlarda size pek çok kez "Bir tost makinesine ihtiyacımız var " mı diyor? Almanız gereken mesaj şu: "En kısa zamanda bir tost makinesi alman gerekiyor". Yani aslında sizden direk isteyemediği için bunu ihtiyacı öne sürerek ve sizden beklediği için gizli bir mesaj olarak iletiyor.

Şişman mı gösteriyor?

Sakın doğrucu davutluğunuz tutmasın, anlık hislerinize kapılıp "Evet" veya "Sanki" gibi kelimeleri kullanmayın. O anda sizden doğruyu değil, aslında çok güzel ve zayıf olduğunu duymak istiyor.

Ne zamandır dışarıda yemedik...

Bunun üzerine hemen "Dışarıda mı yesek?" sorusunu sorarsanız sizden daha düşüncelisi olmaz. Çünkü aslında "Yorgunum, yemek yapmak istemiyorum" sorunsalı yatıyordur.