Erkekler kadınlarda bu huyları sevmiyor

Erkekler kadınlarda bu huyları sevmiyor
Güncelleme:

Onu kendinizden uzaklaştırmak istemiyorsanız bu davranışlarınıza dikkat edin...

İşte erkeklerin kadınlarda sevmediği huylar:

1.Ona ilk haftalardan ciddi bir ilişki ya da evlilik için baskı yapmayın. Sizin davranışlarınız ile zaten ilişkinin gidişatı kendiliğinden belli olacaktır.

2.Olur olmaz zamanlarda eski erkek arkadaşlarınızdan bahsetmeyin. Laf arasınd geçmişe gönderme yapmanız ve kıyaslamaya başlamanız ortamı gerecektir.

3.Aklınızı okuma gibi bir yeteneği yok, üstü kapalı mesajlarla gereksiz stres yaratmayın, istekleriniz ve beklentileriniz konusunda net olun.

4.Hemen her durumda göz yaşlarına boğulmayın, bu onu rahatsız ve eksik hissettirecektir. Sizin yanınızda rahat ve konforlu olmalı.

5.Yemeğe çıktığınızda utangaçlık yapmayın. Kilo konusundaki güvensizliğinizi takıntı haline getirmeyin. Menüden doğru düzgün bir yemek sipariş edin ve yemek esnasında ona eşlik edin.

6.Onu değiştirmeye çalışmayın. Sevmediğiniz yönlerine dikkat çekmektense sizi ona çeken ve beğendiğiniz özelliklerinin altını çizin.

7.Aşırı kıskançlık ve aşırıya kaçan maddi talepler onu uzaklaştıracaktır. Duygularınız konusunda dengeli olun. Maddi konularda ise makul önerileriniz olsun.

iVillage