Erkekler kadınlarda bunları sevmiyor

Erkekler kadınlarda bunları sevmiyor
Güncelleme:

Erkekler böyle kadınlardan nasıl kaçıcaklarını şaşırıyor.

Hala aşkı arıyorsanız, fakat yalnızlık yakanızı bırakmıyorsa belki de sorun sizdedir. 'Henüz aradığınız insanı bulamamış' olabilirsiniz, peki siz birinin aradığı kadın mısınız?

Sadakatsiz kadın
Buna hiçbir insan dayanamaz. Fakat burada 'sadakat' kavramını incelememiz gerekiyor. Erkekler yersiz samimiyetten, sürekli arayan erkek arkadaşlardan da hoşlanmazlar. Kendi pozisyonları için 'yedek'lerin olduğunu düşünmek istemezler.

'Ben süper erkek kankamdan vazgeçemem' diyorsanız, karşınıza çıkan erkeğin çok anlayışlı olmasını umarız!

Koltuktan kalkmayan kadın
Koltuğa yapışıp kalırsanız, bekarlığa da yapışıp kalırsınız! Erkekler televizyonun karşısında kanepe keyfi yapmayı çok severler. Fakat kendi kendine plan yapabilen ve onu bu planlara dahil edebilen kadınları daha çok severler. Her şeyi sormadan kendi karar verebilen ve onu uygulayabilen kadın baskındır.

Sakın çaktırmayın, onlar kendilerini 'taş fırın erkeği' diye tanıtmaya devam etsin. Aslında idare edilmeyi ve harekete geçirilmeyi seviyorlar.

Yalancı kadın
Buna kredi kartı borcunuz, o adamla tanışma hikayeniz, kilonuz da dahildir! Kendileri 'profesyonel yalan' konusunda pek başarılı olamadığı için bu onların zayıf noktasıdır. Söylediğiniz her şeye inanabilmek isterler. Her ayrıntının doğru olduğunu bilmek zorundadırlar ve yalan söylerseniz bunu kolay kolay anlayamazlar. Bu yüzden dürüst olmanıza 'muhtaç'tırlar.

Erkek şakaları yapan kadın
O sizin kankanız değil, sevgiliniz! Onunla erkek arkadaşlarıyla olduğu gibi konuşmayın. Sizi daima 'peri prenses' olarak görmek istiyor. Ağzınızdan çıkan en ufak kaba sözcük büyüyü bitirebilir. Zaten 'cins-i latif' denen kadının zarif olması gerekmez mi?

Kolay sinirlenen kadın
Her şey ters gittiğinde de yüzünüzün gülmesini isterler. Hayata karşı özgüveniniz varsa, o da size güvenecektir. Onunla sıkıntılarınızı paylaşmanızda elbette yanlış bir şey yok. Fakat gün içinde ters giden olayların acısını ondan çıkarırsanız, bu yanlış olur! Sinirlenmek yerine, soru sormayı ve anlaşmayı deneyin.

Dağınık ve bakımsız kadın
Bu evrensel bir gerçek, bilmeyen var mı? Canınız o gün uzun uzun süslenmek istemese bile, saçlarınız temiz, yüzünüz canlı görünmeli. Kıyafetleriniz uyumsuz ve alakasız olmamalı. Ve en önemlisi -bu sizin evlenilebilecek bir insan olduğunuz sinyalini verir: Eviniz düzenli olmalı. Bir atkuyruğu, bir rimel ve hafif bir allıkla durumu kamufle edebilirsiniz.

Sabırsız kadın
Bu sadece onu beklemekle ilgili değildir. Hayattaki beklentilerin gerçekleşmesi için gerekli sürenin geçmesine de dayanabilmektir. Buna evlenme teklifi de dahil!

Hayatını sevmeyen kadın
Sorunlu kadınlarla biz bile arkadaş olmak istemezken, onların bize aşık olmasını nasıl bekleyebiliriz?

Sürekli somurtmanız onun da enerjisini alacaktır. Dolayısıyla sizden kaçmak isteyecektir. Erkekler sıkıntıya gelemezç Hayatlarını kolaylaştıran şeylerin peşinden giderler. Bu yüzden teknoloji severler. Bu yüzden başkasının oynayıp kazandığı bir oyunu 'takım tutuyorum' diyerek kendilerine mal ederler.