Erkekler kadınlarda ilk nereye bakar?

Erkekler kadınlarda ilk nereye bakar?
Güncelleme:

Erkekler tanıdıkları yada tanımadıkları kadınlarda ilk olarak belirli noktalara odaklanıyor.

Erkekler hoşlandıkları bir kadında, sevgili adaylarında ya da hiç tanımadıkları bir kadında ilk etapta daha çok belirli noktalara odaklanıyor. Kadınların erkeklerde ilk baktığı fiziksel özellikler farklı, erkeklerinki ise çok daha farklıdır. Yapılan anketlere göre, erkekler fiziksel olarak kadınlarda ilk olarak gözlerine, ellerine, dudaklarına, popolarına ve göğüslerine bakıyor.

İnce bir bel, kıvrımlı vücut hatları parlak dudaklar ise erkeklerin favorileri arasında yer alıyor. Fiziksel olarak ilk izlenimde kadını beğenen erkekler ilişki aşamasına geçtikleri kadının karakter özelliklerine de çok dikkat ediyor.

Hoşlandıkları kadının ya da sevdikleri kadının iyi bir anne olabilmesi erkekler için önem taşıyor. Topluluk içindeki davranışları, oturmaları kalkmaları, genel kültür bilgisi, tahsili, diğer insanlarla olan ilişkiler, hayata bakış açısı, aile yapısı da erkeğin kadında dikkat ettiği özellikleri arasında. Sevdikleri kadında genellikle annesinde olan özellikleri arayan erkek güzel yemek yapan kadınları ve ayrıca zeki kadınları da çekici buluyor.