Erkekleri burçlarına göre etkileyin

Erkekleri burçlarına göre etkileyin
Güncelleme:

Erkekleri, burçlarına göre daha kolay etkileyebilirsiniz.

Burçlar pek tabiki bizim kişsel özelliklerimizi birebir yansıtmaz ama genel hatlarıyla nelerden hoşlanıp nelerden haz duymadığımızı açıkladıkları inkar edilemez bir gerçek. İşte size yararlı kısa ama yararlı bilgiler...

Koç erkekleri

Sizde pekde hoş hatıralar bırakmamış evliliğniz veya ilişkinizin ardından yakınlaştığınız erkek eğer koç burcuysa şanslısınız ; çünkü sizin için kendini kurtarıcı ilan edecektir. Fakat isterseniz bu şansı çok abartmayın zira koç erkeğinin bu tavrı sergilemesinin nedeni böyle davranmanın kendisini daha güçlü hissetmesini sağlamasıdır. Ona aslında zeki bir insan olduğunuzu değil ona ihtiyacınız olduğunu hissettirirseniz daha uyumlu bir ilişkiniz olacaktır.

Boğa erkekleri

Boğa erkekleri keşfedilmeyeni bulmak ve huzura ulaşmak isterler eğer o sizseniz gerçektende şanslısınız çünkü boğa erkekleri sizi hedefiniz ne olursa olsun sizi o hedefe gotürecek yolda yanınızda ve destek olmaya hazırdırlar. Kadınsı hatlara ve bunu belli edecek kıyafetler giyen bayanlar dikkatlerini çeker.Modern sanatı severler.

İkizler erkekleri

Bulmaları her ne kadar zaman alsada ruh ikizlerini ararlar,gülmeyi eğlenmeyi severler ve kendilerini eğlendiren kadınlarla vakit gecirmeyi tercih ederler.Partnerlerinin ilişkinin başında öne çıkmasından hazetmezler. Çocukları çok severler.Kendilerine yol gösterecek destek olacak partnerlere ihtiyaç duyarlar.

Yengeç erkekleri

Ona sorarsanız hayatının en mutlu dönemi çocukluğu ve hayatında tanıdığı ve tanıyabileceği en muhteşem canlı ise annesidir.Kimsenin onunla kıyaslanabilecek kadar dahi iyi olabileceğine onu inandıramazsınız boşuna uğraşmayın.Ama herşeye rağmen sizden annesi gibi başı ağrıdğında bu ağrıyı dindirmenizi ondan önce uyanıp işe gitmeden önce içeceği portakal suyunu hazırlamanızı bekleyecektir.Ondan sevginizi , yakınlığınız esirgemeniz yapacağiniz en büyük kötülüktür.

Aslan erkekleri

Onun ilgisini çekmek için en az kendisi kadar gösterişli olmalısınız ki ilgisini çekebilesiniz.Bakışların daima üzerinde olmasından haz duyar ve yine bakışların üstünde toplandığı kadınları partner olarak seçer.Popüler mekanlarda vakit gecirmek en sevdikleri uğraşlarındandır. Onu şaşırtmak size artı puan kazandırır.

Başak erkekleri

Kendini zaman zaman dünyanın en önemli insanı olduğunu düşünür, asla rakip kabul etmez. Yanında yapabileceğiniz en büyük hatalardan biri eski erkek arkadaşinizdan bahsetmektir. Zaman zaman vaktini sizi yönetmeye ayırır. Ona kendisini özel hissetirmeniz sizi ayrıcalıklı kılar. Yapacağınız ufacık sürprizler karşılığında gösterişli sürprizlerle karşılaşmanızı garanti eder.

Terazi erkekleri

Flört etmeyi tercih ettikleri bayanların ortak özellikleri zariflikleri , yetenekleri ile gözde olmaları ve ağırbaşlı olmaları olarak sayılabilir . Zaman zaman sizden bütün önceliklerinizi unutup sadece onla ilgilenmenizi beklerler .

Akrep erkekleri

Dünyevi zevkler , gösteriş akrep erkeği için vazgecilmezdir. Flört etmeyi tercih edeceği partneridaima akrep erkeğinin libidosunu canlı tutmalı. Akrep burcu erkeği çabuk sıkılır bundan dolayı size olan ilgisini canlı tutmanız oldukça zordur. Ayrıca, akrep erkeklerinin bir diğer belirgin ayırtedici özelliği çok kıskanç olmalarıdır.

Yay erkekleri

Yay erkeği adeta mücadele etmek için yaratılmışlardır. Önüne gelen her zorlukla ve kötülükle mücadeleye enerjisi vardır. Yılın kahramanı olmaya en güçlü adaylardan biridir.

Oğlak erkekleri

Oğlak erkeklerinin ömesafeli ve tepeden bakan tavırlarının arkasında kendilerine olan güvensizlşkleri yatar. Eğer gerçekten istediğiniz oysa sıkı bir mücadeleye hazır olun çünkü ancak böyle onunla bir ilişki kurabilirsiniz. Zamanınızı onun için harcamanız, şefkatli yanınızı ona göstermeniz zamanla meyvelerini verecektir. Unutmadan oğlak erkekleri alışkanlıklarına son derce bağlıdır. Aşık bir oğlak erkeğini tanımlamak için 2 kelime yeterlidir: Aşık, sınır tanımaz.

Kova erkekleri

Kova erkeği tam manasıyla maceracı bir yapıya sahiptir . Partnerlerine çabuk bağlanan kadınlardan ziyade bağımsız kadınlarla flört etmeyi tercih ederler . Aşkla birliklte olgunlaşacaklarına inanırlar . Onun için ayrıcalıklı olmanın yolu onun ilgi alanlarını paylaşmaktan geçer .

Balık erkekleri

Balık burcu erkekler romantik bir yapıya sahiptir. Balık erkeğinin hayatındaki kadın olmak için 2 seçeneğiniz var; ya kalbindeki kadın olacaksınız ya da hayatındaki kadın. Tutkulu bir sevgili olmakla beraber bu sıfatı sizi ele gecirinceye kadar devam edebilir bu nedenle balık erkekleri ile ilişki kurarken 2 defa düşünün.