Erkekleri peşinizden koşturmanın yolları

Erkekleri peşinizden koşturmanın yolları
Güncelleme:

Eğer onu peşinizden koşturmak istiyorsanız bu taktikleri uygulayın.

Erkekler, kovalamayı severler. Biz kadınlarsa kovalanmayı. Tersi bir durum yaşanmaması için aşağıdaki adımlara dikkat!

Durun

Bu, ilişkinin her seviyesinde uygulanabilecek bir taktiktir, ilişkinin en başından evli olduğunuz zamana kadar. Eğer ilişkinizin dinamiğini değiştirmek ve sizin peşinizden koşmasını sağlamak istiyorsanız tek yapmanız gereken durmak. Onu kovalamayı bırakın. Durumun tersine dönmesi biraz zaman alır ama sonunda kovalayan o olur.

Geri çekilin

Bazen sadece kovalamayı bırakmak yetmez, kendinizi biraz geri çekmeniz ve aranıza mesafe koymanız da gerekir. Sabırlı olun ve olacakları görün. Geri çekilmek demek, sizi özlemesi için ona fırsat vermek ve her iletişiminizden kendinizi sorumlu kılmamak demektir.

Flört edin

Flört etmek, hoşlandığınız kişinin dikkatini çekmenin eğlenceli bir yoludur ve sizi kovalamasını sağlar.

Muhtaçlık iticidir

Genel olarak erkekler muhtaç kadınlardan hoşlanmazlar. Ondan isteklerde bulunmanız onun sizi kovalamasını sağlamaz hatta sizden kaçmasına neden olur. Ayrıca şikayet etmek ona itici gelmenize bile neden olabilir.

Kendinize güvenin

Kendinize olan güveniniz bir erkeğin sizi çekici bulmasının ilk nedenidir. Kadınların kendinlerine güvenmelerini erkekler karşı konulmaz bulurlar. Kendinizi tanıyın ve değerinizi bilin. Sizi elde etmek için uğraşmasına izin verin.

Zor elde edileni oynayın

Bu kitaptaki en eski numaradır ve hala da en çok işe yarayanıdır. Kolayca elde edilen kadın olmayın, telefon ilk çaldığında hemen açmayın, dışarı çıkmak için hazırlanırken biraz oyalanarak onu birkaç dakika daha bekletin ve en önemlisi zor ulaşılan bir standardınız olsun. Kazanan siz olacaksınız.

Meşgul olun

Bu dikkatle hareket etmeniz gereken bir durum. Meşgul olmalısınız ama çok da meşgul olmamalısınız. Burada ona vermeniz gereken mesaj size ait bir hayatınızın olduğudur. Bu, ona daha çekici gelmenizi sağlayacaktır.