Facebook sonunuz olmasın !

Facebook sonunuz olmasın !
Güncelleme:

''Feys'' ne ilişkiler harcadı tam olarak kimse bilemez ama bir sonraki ilişkiniz bu yüzden bitmesin.

LEYDİTÜRK.COM / ÖZEL

Bu zamanda doğru insanı bulmak zor, onunla uzun süre birlikte ilişki yürütebilmek daha bile zor. İlişkilerin bu denli zor kurulduğu bugünlerde malesef bir Facebook iletisi ilişkinize mal olabiliyor. Milyarlarca internet sitesinden sadece biri olan Facebook’a çok önem veren bireyler genelde birbirleriyle kıskançlık ve özel hayata müdahale konusunda sorunlar yaşıyor. Sosyal-ağ’ların sizin de sonunuz olmaması için bu 7 hareketi aklınızda bulundurun.

1- Sosyal-ağ’larda ilişki durumu hakkında yanıltıcı olanlar, fotoğraflar ve yorumlarla bekar olduğunun havasını yaratmak bile bazı evliliklerde sorundur. Bunu çözmenin tek rolü internet dünyasında da dürüst olmaktır. Fazla aşk böceği, ‘mıçmıç’ gözükmemek için özel günlerde, yıldönümlerinde ikiniz hakkında fotoğraflar vs. koyabilirsiniz.

2-  Birbirinizle Facebook şifrenizi paylaşmayı konuşabilirsiniz. Bu gerçekten ara-sıra onun profilini kontrol etmeniz için yapılan bir değiş-tokuş değil, ona güveninizi belli etmek adına bir jest olabilir.

3- Sorunlu, sancılı biten ilişkilerdeki ex-sevgilillerle sosyal-ağ’da arkadaş olmamaya çalışın.

4- Online dünyada birbirinizi destekleyen yorumlar yapmanız normal hayattaki iletişiminize katkı sağlayacaktır.

5- Birbirinize Facebook arkadaşlarınız hakkında soru sorabilin ama bu oturup seceresini anlatın anlamına gelmez.

6-  Çok kolay yanlış yorumlanabilecek, uçu açık imalarda bulunduğunuz yorumlar yapmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.