Geçimsiz çiftlere tavsiyeler !

Geçimsiz çiftlere tavsiyeler !
Güncelleme:

Geçimsizliği çözmenin yolu onu kabullenmek, uzlaşıcı olmak , iletişim kurmak ve saygı göstermek.

LEYDİTÜRK.COM ÖZEL / İlişkilerde bireylerin yaşadığı geçimsizliğin sebebi birden fazladır fakat sorunu çözmek aslında çok basittir.

İlk etapta karşınızdakini olduğu gibi kabul etmeli gerçek ile aklınızdaki ideal portreyi karıştırmamanız gerekir. Aranızdaki anlaşmazlığın sebebi onda hoşlanmadığınız bir yön ve bu değişmiyor ise fazla zorlamayın. Onu aklınızdaki şekle göre değiştirdiğiniz zaman hayatınız bir anda mükemmel hale girmeyecek.

Onunla anlaşmak ve ortak bir noktada buluşmak tartışmalarınızdaki TEK gayeniz olsun. Geçinmeye çalışırken kişisel trip ve egonuzu veya haksızlığınızı bir kenara  bırakın ve onunla sadece ve sadece anlaşmak için konuşun. Sürtünme olacağını anladığınız anlarda derin nefes alın. Bu çaba eğer 2 taraflı olursa mükemmel şekilde geçinebilirsiniz.

Tartışmalarınız veya anlaşamadığınız noktalarda aradaki iletişim seviyesi düştüğü için bazen cevabı aramak yerine tahminlerde bulunuruz. Karşınızdakini doğru anlamak için soracağınız sorulara dikkat edin ve hiçbir zaman ezbere hareket etmeyin.

İlişkiler çıkmaza girdiğinde birbirinize yalnız vakit geçirebileceğiniz özel alan tanıyın. Demiyoruz ki birbirinizi boşlayın ve bırakın ama mutlaka kendinizle zaman geçirin ve karşınızdaki bunu isterse ona saygı gösterin. Sizi bu boş zaman içerisinde aldatır diye korkuyorsanız bu yersiz bir korkudur çünkü aldatacak insan bunu her şekilde yapabilir.
 

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.